Haber YURTDIŞINDAN GELEN TELEFONLARIN KAYIT EDİLMESİ[GÜNCEL]

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
Ya bazıları Emniyete git kayıt yap diyor.bazılarıda vergi dairesine git diyor.Napacağımı şaşırdım :S

ne emniyeti yahu :kop2: :ehe AFASGASGAGASDFAS :D git 100 TL'yi vergi dairesine imei numarasına yatır sonra sana bir kağıt verirler onunla Turkcell iletişim merkezlerinden birisine git ve kayıt işlemini tamamla :)

somurtukk

somurtukk

Üye
:kop:

SerhatKesen

SerhatKesen

Üye

ne emniyeti yahu :kop2: :ehe AFASGASGAGASDFAS :D git 100 TL'yi vergi dairesine imei numarasına yatır sonra sana bir kağıt verirler onunla Turkcell iletişim merkezlerinden birisine git ve kayıt işlemini tamamla :)

Gülme olum öyle :D bende arkadastan duydum. :D Abisi yurtdısından getırmıs.o öyle yapmıs :D yada yapmamıs.beni keklemiş :D

yasin-48

Üye
:tşk:

digital090

digital090

Üye
herkese merhaba biraz önce turkcell tim deydim oradaki arkadaş telefonun faturası gerekli dedi doğrumudur arkadaşlar?

somurtukk

somurtukk

Üye
:tşk:

avcitalip

avcitalip

Üye
içime su serptin kardeşim ya gitti dedim telefon:)

kekliyorlarmı ne yapıyorlar bilmiyorum,belki kayıt işlemini yapmak istememiş olabilirler :) başka bayiden yaptır işlemini ama pasaport 1 ay içinde giriş çıkış yapmış olması gerekiyor elinizi çabuk tutun ! :oke:

emre_2828

Üye
abiler belki konuyu bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim ben almanyaya gidicem 1 2 ay sonra orada 1 hafta kalıcam oradan aldığım teli hava alanında yada geçişte sorun oluyormu ve kendi pasaportuma 1 hafta kalmam ile kayıt ettirebiliyormuyum

avcitalip

avcitalip

Üye
abiler belki konuyu bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim ben almanyaya gidicem 1 2 ay sonra orada 1 hafta kalıcam oradan aldığım teli hava alanında yada geçişte sorun oluyormu ve kendi pasaportuma 1 hafta kalmam ile kayıt ettirebiliyormuyum

sorun olmaz olursa kendi cihazım de :oke: Türkiye'ye girdikten sonra 1 ay içinde pasaport kaydını yaptırmalısın ama :evet:

emre_2828

Üye
tamam abi peki :) türkiyede pasaport kayıti yaptırayim ama babamin pasaportu da var o hiç kullanmadı pasaportu sorun olurmu

- - - Eklendi - - -

yani onun kine kayıt ettirsek

avcitalip

avcitalip

Üye
tamam peki :) Türkiyede pasaport kayıti yaptırayim ama babamin pasaportu da var o hiç kullanmadı pasaportu sorun olurmu,yani onun kine kayıt ettirsek

1 ay içinde ülkeden çıkış-giriş yapmış olması gerek :evet:

emre_2828

Üye
tamam abi ben giriş çıkış yapıcam ama 18 yaşından küçüğüm olurmu ?

- - - Eklendi - - -

tamam abi ben giriş çıkış yapıcam ama 18 yaşından küçüğüm olurmu ?

emre_2828

Üye
17 de abi biz giresundayiz olmadı bir gürcistan yaparız babamla :) ;) illaki teli aldığın ülkeye giriş çıkış yapman gerekirmı

avcitalip

avcitalip

Üye
17 de abi biz giresundayiz olmadı bir gürcistan yaparız babamla :) ;) illaki teli aldığın ülkeye giriş çıkış yapman gerekirmı

gerekmez :) ben s3'ü Almanya'dan gelen babamın arkadaşının akrabaları getirdi,pasaportu ise babamın bir arkadaşı ümreden geldiğinde onun pasaportuna işlettik :evet:

Üst Alt