Android de yapamadıgınız şeyler

Sponsorlu Bağlantılar

Buraxlive

Buraxlive

Üye
vodafone live desteklemiyor mobil tv izleyemiyorum.
Aradigin kisiye nokiadaki gibi galerideki sarkiyi dinletemiyosun.

sefer43_43

Üye
arkadaslar herkese slm benim türkcell maxi plas 5 telefonum var yenı aldım bır çok özellıgını bılıyorum mesela yerel radyoları internet olmadan dınleyebılırmıyım cvp laranız sevınırım simdiden tşkler

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaslar herkese slm benim türkcell maxi plas 5 telefonum var yenı aldım bır çok özellıgını bılıyorum mesela yerel radyoları internet olmadan dınleyebılırmıyım cvp laranız sevınırım simdiden tşkler

eger fm radio ozelligi yoksa dinleyemezsiniz.

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hala androidde multitasking yapılabildiğini sananlar var vay arkadaş.

Lmk yı da ayarlasam jb de kullansam ayarlarda uygulama kaldırırken rehberi gezip mesaj yazarken intrrnette gezerken her multitasking!!!! kullanımında sayfanın (ayarlar bile yenileniyor :s) yenilenmesinden bıktım :@ alışmışım s^3 e, sayfa yenilenmesini ve bekletmeyi gördükçe deliriyorum...

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
vodafone live desteklemiyor mobil tv izleyemiyorum.
Aradigin kisiye nokiadaki gibi galerideki sarkiyi dinletemiyosun.

Bu cihazdan cihaza değişiklik gösterebiliyor. Ben HTC One X'te aradığım kişiye cihazımda bulunan müzikleri dinletebiliyorum.

askimsin2006

Üye
android dosyalarını xp gibi görme atık dosyaları kolay temizleme ve güncelleme olsaydı daha iyi olurdu

bende huawei TTNET Kampanyası U8230 var ve birde geçenlerde tablet pc aldım teknosa dan M778 model bunları güncellemek istedim olmadı en azından güncelleme kolaylığı olsaydı Windows gibi

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bi bakkala gidip ekmek alamıyor sadece :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
android dosyalarını xp gibi görme atık dosyaları kolay temizleme ve güncelleme olsaydı daha iyi olurdu

bende huawei TTNET Kampanyası U8230 var ve birde geçenlerde tablet pc aldım teknosa dan M778 model bunları güncellemek istedim olmadı en azından güncelleme kolaylığı olsaydı Windows gibi
Günceellemeyi ürünün üreticisi çıkarır yani bu Android'den kaynaklı bir sorun değil :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
gerçek multitasking

- - - Eklendi - - -

ah symbian ah ne olurdu yüksek grafikli oyunların olaydı yüksek donanımlı cihazlarla geleydin flash desteğin olaydı senden iyisimi olurdu be android tablet aldım hayal kırıklığına uğradım meğerse multitasking bile yapamıyormuş :(

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
aleranol

aleranol

Üye
Valla o değilde googles değilmiş benim dediğim uygulama : s ve su bildirimdeki butonlarin yerleri değişmiyor ve modelli kilit ekraninda hep model gözüküyor.

nopapeny

nopapeny

Üye
android içerisinde bulunan gereksiz uygulamaları nasıl kaldırıcam onu söylersen sevinirim :)

Kerim.

Kerim.

Üye
tek yapamadigi sey zipli dosyalari acmak.sifreli olanlari tabi

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tek istediğim root için pc ye gerek kalmadan symbian gibi cebe bir uygulama yükleyerek root duvarını kırmak

Üst Alt