Galaxy Gio Nasıl Custom Rom Yükleyeceğim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio Nasıl Custom Rom Yükleyeceğim?
Arkadaşlar Galaxy Gio telefonumu rootladım CWM kurdum şimdi sadece cwm moddan romu yüklemekmi kadlı başka bir şey yapacakmıyım? şimdiden teşekkürler

PriZm

PriZm

Üye
bütün wipe işlemlerini yap

Rom'u yükle.eğer telefon beyaz ekran olursa 5 dakika kadar bekle.açılmazsa yine recovery menüsüne gir ve yüklemeyi tekrar yap

eğer yine açılmazsa kernel yükle

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
bütün wipe işlemlerini yap

Rom'u yükle.eğer telefon beyaz ekran olursa 5 dakika kadar bekle.açılmazsa yine recovery menüsüne gir ve yüklemeyi tekrar yap

eğer yine açılmazsa kernel yükle
Teşekkürler Ali tüm wipe işlemleri
Wipe Data
Wipe Cache
Wipe Dalvik Cache olsa gerek :)

cukuleaks

Üye
sanırsam rom managerden rom beğenip indirip otomatik kurabiliyorduk. Yani azda olsa bi kolaylık tabi ama ben elimde cwm den yüklemeyi tercih ediyorum. rom olarakta cm9 öneririm :oke:

Bu mesaj Maxicep Tetris versiyonundan gönderildi

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
sanırsam rom managerden rom beğenip indirip otomatik kurabiliyorduk. Yani azda olsa bi kolaylık tabi ama ben elimde cwm den yüklemeyi tercih ediyorum. rom olarakta cm9 öneririm :oke:

Bu mesaj Maxicep Tetris versiyonundan gönderildi

Gio için olan cm9lar biraz sorunlu ismail kamera falan çalışmıyor galiba arkadaşımda sorunsuz istiyor bakacaz artık yinede teşekkürler :)

Hesap Makinesi ile Gönderildi

cukuleaks

Üye
Gio için olan cm9lar biraz sorunlu ismail kamera falan çalışmıyor galiba arkadaşımda sorunsuz istiyor bakacaz artık yinede teşekkürler :)

Hesap Makinesi ile Gönderildi

Ama hız açısından da çok güzel. bilmiyorum artık hayırlısı :D

Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt