Gorilla Glass'a Ilgi Artiyor .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Gorilla Glass'a Ilgi Artiyor .!
Cep telefonu ekranlarının çizilmesini önleyen Gorilla Glass teknolojisi hızla yaygınlaşıyor.

Özellikle ilk iPhone ile başlayan ve bugün için birçok akıllı telefonda kullanılan Gorilla Glass, temelde ekranın çizilmesini ve kırılmasını önleyen bir teknoloji olarak tanımlanabilir.

1 milyarı aşkın insana ulaşan bu özel camları Apple dışında HTC, Acer, Dell, Motorola, Nokia, Samsung ve Sony de kullanıyor. Gorilla Glass, telefon dışında tablet gibi daha büyük ölçekli ekranlarda da kullanıyor.

Gorilla Glass’ın üreticisi Corning’in Başkan Yardımcısı James B. Flaws, gelirlerini yükseltebilmek için belirli alanlarda maliyetleri azaltacağını belirtirken, çalışan sayısında da düşüş yaşanacağının sinyalini verdi.Gorilla Glass dışında firma, Willow Glass isimli yeni bir teknoloji üzerinde de çalışıyor. Esnek ekranlara özel tasarlanan Willow Glass, kağıt inceliğinde ve kıvrılabilen ekranların çizilmesini önleyecek.

BreakerZote

BreakerZote

Üye
S2 Kullanıcısıyım Telefonu Bir Bayan Arkadaştan Aldım Ekranı Çizik Nasıl Başardığını Sordum Tırnaklarım Sağolsun Dedi :zzz:

aleranol

aleranol

Üye
Habere şaşırmadım. Gorilla iyi birşey. Ben parayla kalem ucuyla cizememistim o bayanla tanismak isterdim

DaNq3rB0y2

Üye
5230a taktirtabilirmiym :) :) süper olur :)

foreverthe

foreverthe

Üye
En çok zarar verenler kum ve tırnak :(

71fatih

71fatih

Üye
kılcal çizik oluşuyo benim s2 de dikkali kulanmama ragmen. Hepsi hikaye inanmıyorum bunda sonra gorilla glasa

ggokhan08

Üye
arkadaşlar ekranımda çizik yok fakat 1 tane iğne ucu gibi nokta var 5-6 ay önce telefon elimden kaydı düştü o düşüşte sadece bu hasarı alması beni çok etkiledi ama bu noktaya bi çözüm bulamazmıyız bi şekilde bunu yok edemezmiyiz.. :(

amcalu1

amcalu1

Üye
S2 Kullanıcısıyım Telefonu Bir Bayan Arkadaştan Aldım Ekranı Çizik Nasıl Başardığını Sordum Tırnaklarım Sağolsun Dedi :zzz:

O kadını bulup tebrik etmek lazım nasıl bir tırnaksa artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt