ANDROiDi SeviYoRuZ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
ANDROiDi SeviYoRuZ...

:hmmm

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
ağlayan bir talebeye benzettim

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
eski bir android :d:

Türe

Türe

Üye
Caps yapimi yasaklansin.

foreverthe

foreverthe

Üye
Mağara hangi tarafta ?

warriorname

warriorname

Üye
Androidi hiç sevmiyorum.Artık 200 Liraya bile androidli telefon buda androidin kalitesinin nerelere kadar düştüğünü gösterir.Nokianın androide geçmediği çok iyi olmuş.Androidi android yapan tek şey oyunları ve uygulamaları zaten.Kendi kanaatlerim bunlar.Sizinkileri bilmem..

Placebo-

Placebo-

Üye
Çöplük. Ne güzel anlatılmış. Aynı uygulama mağazası. :d:

warriorname

warriorname

Üye
Owwww bu güzeldi dostum...Katılıyorum sonuna kadar...

phasan

phasan

Üye
Androidi hiç sevmiyorum.Artık 200 Liraya bile androidli telefon buda androidin kalitesinin nerelere kadar düştüğünü gösterir.Nokianın androide geçmediği çok iyi olmuş.Androidi android yapan tek şey oyunları ve uygulamaları zaten.Kendi kanaatlerim bunlar.Sizinkileri bilmem..

Cok dogru

Türe

Türe

Üye

Nokia da 100 liraya telefon yapiyor. Simdi nokia kalitesi cok mu dusuk yani teze bak :ah

doctorrr

doctorrr

Üye
androidin rahatlığı ios in kararlılığı symbianın demodeliği wp nun körpeliği meegonun geniş mezhepliliği : ?

PriZm

PriZm

Üye
Androidi kötüleyen arkadaşlar WP çıkmasaydı ve Nokia androide geçmemezlik yapıp batacağını bilmiyorlar galiba :)
kötülemeye devam edin..

Black-killing

Black-killing

Üye
Androidi kötüleyen arkadaşlar WP çıkmasaydı ve Nokia androide geçmemezlik yapıp batacağını bilmiyorlar galiba :)
kötülemeye devam edin..

Gereğinden fazla bilmekte iyi değil . Konuyu değiştirmeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...