Nokia N8 Almak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ky_nukro

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Almak
Nokia 603 kullanıcısıyım ben cihazı aldığımda N8 1200 TL Civarındaydı ve bende 603 aldım . Daha sonra arkadaşımın N8 i iyice hoşuma gitmeye başladı cihaz yavaş fakat özellkileri göz kamaştırıyordu kamerası çok iyi fotoğraf çekmek bir zevk haline dönüşüyor N8 elindeyken ve şekil telefon fakat yavaş sizce ne yapmalıyım N8 mi alsam 603 demi kalsam bir türlükarar veremedim birde sizlere sorayım dedim cevaplarınızı bekliyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 güzel cihaz ama bu saatten sonra gitmez artık

Dereck

Dereck

Üye
N8 den bende çok mennunum ama illa N8 tarzı birşey istiyorsan git N9 al bari

ky_nukro

Üye
    Konu Sahibi
kamera ağırlıklı ve symbian olmasını istiyorum n9 kullandım sıkıntılı bir telefon işletim sismi açısından nimbuzz bile yok uygulama yok tasarım süper hız süper ama kamerada n8 kadar iyi değil bu yüzden gene mantıklısı n8 kalıyor fiyatıda şu anda uygun hem

MücahitTokgöz

kamera ağırlıklı ve symbian olmasını istiyorum n9 kullandım sıkıntılı bir telefon işletim sismi açısından nimbuzz bile yok uygulama yok tasarım süper hız süper ama kamerada n8 kadar iyi değil bu yüzden gene mantıklısı n8 kalıyor fiyatıda şu anda uygun hem

atarsn bitane hızlı cfw canavar gibi olur :D

eren3546

eren3546

Üye
ızmir de olanlar 425tl ye verebilirim n8i
450tl ye satıldı.. Sahibinden de

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
butcen ne kadar ege butce sorun deglse ve fotografsa onemli olan nokia 808 al derm bn fiyati da baya dusmstu yanls hatirlamiorsam

- - - Eklendi - - -

butcen ne kadar ege butce sorun deglse ve fotografsa onemli olan nokia 808 al derm bn fiyati da baya dusmstu yanls hatirlamiorsam

sek07

Üye
lumiaları bekle :) 920 bana göz kırpıyor sanki :D

orkun o kadar diyom bekle anlamıyon ben elimden n8 i çıkartcam lumilar gelsin bi :) acele etme :D

hakan_710

hakan_710

Üye
bu sıralar Nokia yani teller üzerinde çalışıyor. Eğer zamanın varsa bekle ve ona göre karar ver. Symbian ın durumu ortada kararını verirken de bunu göz önüne al. Ayrıca n8 ne kadar iyi olursa olsun eskidiğini de unutmamak gerek. yerinde olsam 603 kullanırdım. n8 in kameradan ve birkaç özellikten başka üstünlüğü yok. ama yok ben alıcam illa diyosan da karar senindir

- - - Eklendi - - -

o değil de ben c6-01 i 450'ye iyi satmışım valla :) millet n8 i 425 e veriyo :) (telefonum 11 aylıktı ve arkadaşa sattım onu da belirteyim

ky_nukro

Üye
    Konu Sahibi
serkan konuya taciz etme şaka şaka işte n8 ini beğendiğim arkadaş sek07 ecet symbian bitti ama güncellemme almasına gerek yokki sistemi anlayın yeter birde n8 sağlamlık yönünden de iyi 808 e gelince tmm daha üstün ama o kadar para verilmez birde makro da n8 daha iyi :)

- - - Eklendi - - -

atarsn bitane hızlı cfw canavar gibi olur :D

bende öyle yapıcam :)

karadag63

karadag63

Üye
Benimde c6-01 i n8 ile değiştirmeye niyetim var ama n8 gene de pahalıya geliyor

sek07

Üye
niye bu kadar cfw lere takıldıngnız anlamıyorum ya içinde trojen vb yazılımlar varsa :D

Buhara15

Üye
satılık N8 var ... Göz nuru gibi bakılmış ... Kutusuna koyunca ben bile sıfır sanıyorum bazen bilmesem yani :)

WebStyle

WebStyle

Üye
Bu saatten sonra N8 almak hiç akıl kârı değil..

akinorta

Üye
ikinci el fiyat teklifi alınır

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
n8 hc dir onun icin interneti cok götürùyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Symbian almak akla mantığa uygun değil bu saatten sonra.

Buhara15

Üye
sattım N8 i :(

zorbey42

Üye
satılık n8 var arkadaşlar ilgilenen olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt