beden öğretmenliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
beden öğretmenliği
arkadaşlar ben şimdi lise 3 e gidiyorum bu beden öğretmenliğine nasıl gidilir lys ygs puanı onemlimidir hangi sınava girilir bilgi almak istiyorum

Symbianize

Symbianize

Üye
Bizim koşmayı bilmeyen bedenci bile öğretmense zor olmasa gerek

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
bizim bedenci de öyle ama acaba nasıl gidiliyor bu mesleğe :hmmm

paradox07

paradox07

Üye
Onların polisliğe benzer girerken koşu parkuru falan oluyor onları geçeceksin.ilk önce herkesi koşturuyorlar,sonra eliyorlar biraz,daha sonra da başka parkur oluyor galiba.böyle aklımda kalmış.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
koşuda ıyiyimdir

paradox07

paradox07

Üye
Koşuda iyiysen elemeleri geçersin.daha sonra parkurdan puan toplaman gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

Koşuyu belli bi saniye içinde bitirmen gerekiyo ve bu belli saniye içinde bitiren kişi çoksa en erken koşan mesela 50 kişi diyelim,onları seçiyorlar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Besyo sınavlarına katılman gerek ygs'den 180 alsan bile girebilirsin ama şansın çok az mülakatları 500–1000 kişiden üniversitesine göre katılım değişiyor daha iyi yapman lazım mesela bu sene balıkesirde erkeklerden 830 bayanlardan 200 küsür kişi girdi. Yani ygs'den 250 alırsan diğerlerine göre şanslısın şöyleki ne kadar yüksek alırsan o kadar iyi eğerki 300 alırsan birincilikle bile girersin tabi okuluna göre değişir sana tavsiyem antrenör ile çalışman gerçekten farklı oluyor çünkü kondüsyonunun çok iyi olması gerekiyor heleki gireceğin okulun 1500 koşusu falan varsa.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
peki aranızda bu bölümü okuyan varmı bide sınavlar falan kaç tarihin de oluyor bilgi almak istiyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sınavlar ygs'den 1-2 ay sonra falan oluyor her okula tarihini açıklıyor hepsi aynı gün değil örneğin sen şansını marmara - dumlupınar - uludağ üniversitesinde deneyeceksin bu okulların sitelerine girip öğrenebilirsin ya da facebookta besyo ile ilgili sayfaları beğen güncel bilgiler falan hepsi mevcut.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
sağol

- - - Eklendi - - -

peki kpss de kaç puanla atanıyorlar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o kadarını bilmiyorum ama bunu geliştiriyorlar besyoda 3 dal var beden öğretmenliği, antrenörlük ve spor yöneticiliği beden öğretmenliği için puanın biraz daha iyi olması gerekiyor talep daha çok antrenörlük içinde özgeçmiş gerekli herhangi bir lisans bir belge göstermelisin sporla uğraştığına dair yanılmıyorsam %30 falan etkiliyordu antrenörlükte bir de şöyle birşey var beden öğretmenliğinin kalkacağı ve her okula antrenör atanacağı söyleniyor durumlar biraz karışık her okulda koç olacakmış falan deniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt