Bu kadar masum bakılmaz ki ama..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
karşılık verebilecek güçte olsaydı bide siperlere geçer birbirimize molotof atardık

nazlican

Üye
kedilerden çok korkuyrm bn yha hiç sevimli gelmyrlar bana nedense :hmmm

• Beğen
Tepkiler: onurca06
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
9.9

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Anladım yaşın büyüyünce davranışların değişecek ve belki de yıllar sonra hata yaptığının farkına varacaksın fakat pişman olmadan önce zarar verme unutma ki son pişmanlık fayda etmez çok vicdan azabı çekersin .

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
ördeklerimin ne günahı vardı

- - - Eklendi - - -

kediler kapıma gelip abi karnımız çok aç ördeklerinde lezzetli görünüyor ama bi kuru ekmek versen yeter deselerdi vermezmiydim 200 gram kıyma daha karlı çıkarlardı ama onlar namertliği seçtiler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ördeklerimin ne günahı vardı

- - - Eklendi - - -

kediler kapıma gelip abi karnımız çok aç ördeklerinde lezzetli görünüyor ama bi kuru ekmek versen yeter deselerdi vermezmiydim 200 gram kıyma daha karlı çıkarlardı ama onlar namertliği seçtiler

Sadece kediler değil bütün hayvanlar akılla değil iç güdüleriyle hareket eder o yüzden olaya böyle değil de farklı bir şekilde bak belki de o hayvan günlerdir birşey yemiyordu ördekleri yemese belki ölecekti nerden bilebilirsin ki sen istediğin kadar kediye ördeklere saldırmamayı öğret yemeğini ver ama o yine de saldırır çünkü doğasında var yaratılışı böyle. İç güdüsü ne diyorsa mantıklı veya mantıksız farketmez onu yapar. Bilmem ne kadar anladın.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca o hayvan düşünebilseydi belki senin kıyma vereceğini düşünerekten saldırmazdı.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Al hacı. Sokak kedisi :D Annem pek hoş bakmasa da genelde bizden doyuruyor karnını. havalar soğuyunca pek gelmez oldu ama :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Al hacı. Sokak kedisi :D Annem pek hoş bakmasa da genelde bizden doyuruyor karnını. havalar soğuyunca pek gelmez oldu ama :D

Helal olsun kardeşim.

somurtukk

somurtukk

Üye
oyyysss yirim sizi bennnn :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
hangimizi :ehe :aha:

onurca06

onurca06

Üye
    Konu Sahibi
benden de 100 puan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt