Duyuru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Duyuru
Meraba arkadaşlar uzun zamandir üzerinde çaliştiğim hd oyunlari bitirdim ve ovi store,ye gönderdim ve oyunlarim en kisa zamanda yayinlanir oyun ücretini 6 tl olarak belirttim destek olmak isteyen arkadaşlar ovi,den satin alabilirler.

akinorta

Üye
burada da görebilir miyiz oyunun ekran görüntülerini
merak ediyorum :alkis

akinorta

Üye
tebrikler bekliyoruz

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
bu arada senin çalışmalarınıda takip ediyorum Yalan makinesi ve el falı ilginç olmuş gerçekten.bizim milletimiz meraklıdır böyle şeylere. :)

- - - Eklendi - - -

tebrikler bekliyoruz

sagol sanada başarılar.

akinorta

Üye
bu arada senin çalışmalarınıda takip ediyorum Yalan makinesi ve el falı ilginç olmuş gerçekten.bizim milletimiz meraklıdır böyle şeylere. :)

evet öyle sadece bizim milletimize has değil ama :)

trontr

Üye
aklıma bir ufak program fikri geldi sizi burda bulmuşken söyleyim
program telefonda kayıtlı ağ hedeflerini listeleyecek. Ve bu ağlara istediğimiz zaman tek tuşla öncedeen belirlediğimiz proxy adresini ve port numarasını ekleyebilecek. Aynı şekilde istediğimiz zaman proxyi kapatabilcek.
Her seferinde özelliklere girip adresi yazmak zor oluyor, silmeyince de yavaş giriyor. Ben bizimmüniversitenin kütüphanesinin proxysini yazıyorum bir kaç yere baktıktan sonra geri kapatıyorum. uğraşiyorum baya bi. Widgeti bile yapılabilir bunun.

Eğer bu konuda bilginiz varsa yapabilirim diyorsanız güzel bir program olabilir bence:)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bekliyoruz hem oyunu hemde ekran görüntülerini hadi bakalım tebrikler bu arada :alkis

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Bekliyoruz :D

akinorta

Üye
resimleri ekleseydin bari :) nasıl bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu bilmek isteriz :) :)

asigsasi

asigsasi

Üye
resim eklemek bu kadar zor olmasa gerek

bayon

Üye
bence 6 lira biraz pahalı olmuş

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
hatta ovi store'a yüklenmezse burada paylaşabilirsin :D

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yarın ekran görüntülerini yayınlicam bu arada bu oyunları nokia n8 kullanırken yapmaya başladım baya bi zaman ve emek verdim tabi sagdan soldan görmeyle deyil alt yapım sağlam neyse toplamda 5 oyun var ve hepside HD.maxicepte paylaşmayı düşünmüyorum kusura bakma. Emeğe saygı için bu emeğinde bi bedeli olmalı.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar yarın ekran görüntülerini yayınlicam bu arada bu oyunları nokia n8 kullanırken yapmaya başladım baya bi zaman ve emek verdim tabi sagdan soldan görmeyle deyil alt yapım sağlam neyse toplamda 5 oyun var ve hepside HD.maxicepte paylaşmayı düşünmüyorum kusura bakma. Emeğe saygı için bu emeğinde bi bedeli olmalı.

Sen görüntüleri yayınla da ovide satışa sunulduğunda ücretiyle alınır.

Forum Runner işkencesine maruz kalarak gönderildi.

umur ada

umur ada

Üye
aynen daha resimlerini bile yüklemeden kusura bakmayın emek,bedel olayına girmiş kimse emdiğine göz dikmez herhalde

Kayahan14

Kayahan14

Üye
kardeş buraya paylaşsan çok fena sevaba girersin

bayon

Üye
arkadaşlar benim kimsenin emeğine saygısızlık yada vs etmiyorum.resimlerini görmesem de ben bugüne kadar çıkmış hd oyun piyasasını görerek ve bilerek böyle birşey diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt