MücahitTokgöz
Satılık Nokia 603- 300 TL ye Düştü Fiyattttt [Garantiliii] !!!!
Arkadaşlar Nokia 603'ümü satılığa çıkardım. Telefonun fiyatı 300 Tl dir.350 ydi 300 e indirdim. İstanbulda oturuyorum. Kargoylada satarım. PTT olabilir.
Telefon çok temizdir ekranda nokta çizik yoktur. Üstelik Garantisi devam etmekte 7 Ay'dan fazla var bitmesine. Garantiyi sorgulatabilirsiniz isterseniz internetten almadan önce. Telefon Vatan computer den alınmıştır. Sakın fiyat ucuz b sorunu vardır diye düşünmeyin elimde yeterli para var 300 tl ye ihtiyacım var başka telefon alıcam.
Kutunun Yanında Verilecekler ;
Garanti Belgesi
Kutusu
Şarj Aleti
Kulaklık.
Telefonun resimlerini eklemek yerine Videosunu çektim. Hd kalitededir. 1080p de izleyebilirsiniz.
Telefon Numaram : 0538 657 78 50
Telefon çok temizdir ekranda nokta çizik yoktur. Üstelik Garantisi devam etmekte 7 Ay'dan fazla var bitmesine. Garantiyi sorgulatabilirsiniz isterseniz internetten almadan önce. Telefon Vatan computer den alınmıştır. Sakın fiyat ucuz b sorunu vardır diye düşünmeyin elimde yeterli para var 300 tl ye ihtiyacım var başka telefon alıcam.
Kutunun Yanında Verilecekler ;
Garanti Belgesi
Kutusu
Şarj Aleti
Kulaklık.
Telefonun resimlerini eklemek yerine Videosunu çektim. Hd kalitededir. 1080p de izleyebilirsiniz.
Telefon Numaram : 0538 657 78 50
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız