wp'den beklentileriniz ve yapilmasini istediginiz degişiklikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bence tuşlar kilitliyken ekranin kapkara olmasi hoş olmamiş lumia ya yakişir bi saat tarih ve yine en alttaki bildirimler (bildirim mevcut oldugunda) tuşlar kapaliyken calişmali.illa tuş ac'a basip gormekten iyi olacagi kanisindayim...

o ekranın kapkara olması güç tasarrufu için.
saat ve bildirimler zaten kilit ekranında mevcut.
oraya da konursa kilit ekranının bir anlamı kalmaz ayrıca batarya tasarrufu da söz konusu olmaz. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: n000k

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

o ekranın kapkara olması güç tasarrufu için.
saat ve bildirimler zaten kilit ekranında mevcut.
oraya da konursa kilit ekranının bir anlamı kalmaz ayrıca batarya tasarrufu da söz konusu olmaz. :hmmm

bi saatle 5 bildirim ne kadar şarj yiyebilirki ustad? Hem bildirimler kismi bildirim oldugunda calişacak haricinde sadece saat tarih hepsi bu.sizce cok şarj yermi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bi saatle 5 bildirim ne kadar şarj yiyebilirki ustad? Hem bildirimler kismi bildirim oldugunda calişacak haricinde sadece saat tarih hepsi bu.sizce cok şarj yermi?

yer kardeşim cunku ekran aktif olucak ve şarj yiyecek bunun kacari yok. Ozellikle amoled ekranlar siyah rengi yansitirken cok enerji tuketirler.

• Beğen

inferno

Üye
ekran kararma konusunda amoled ekran tipi olmadıgı için öyle bişey yapmamışlardır çünkü ekranda saat gibi şeyler oldugunda komple ekran çalışacak ..

Bildirim ekranı ve kısayollardan bahsetmiş arkadaşlar bence biraz live tilesa yönlendirme amaçlı böyle bişey yapmış olabilirler fakat ana ekranı sağa itip soldan bir kısayollar ( wireless , bluetooth v.s ) menüsü gelse tadından yenmezdi....

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

yer kardeşim cunku ekran aktif olucak ve şarj yiyecek bunun kacari yok. Ozellikle amoled ekranlar siyah rengi yansitirken cok enerji tuketirler.

himmmm Tamam abi fikrimi geri aliyorum.şarj dayanikliligi daha onemli elbette....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu anda acil gibi gozuken bildirim ve kolay kullanim merkezi,tarayicinin eklentilerinin geliştirilmesi gibi gozukuyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bildirim ekranı ve kısayollardan bahsetmiş arkadaşlar bence biraz live tilesa yönlendirme amaçlı böyle bişey yapmış olabilirler fakat ana ekranı sağa itip soldan bir kısayollar ( wireless , bluetooth v.s ) menüsü gelse tadından yenmezdi....

Evet benim önerim de o yönde zaten.
Bakalım hele cihazlar alınıp görüş ve öneriler iyice biriksin.
Hepsini toparlayacağız.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
People Hub Konusunda Katiliyorum Abi Sana .. Bazen Telefonu Birinin Yaninda Acarken Ciplak Kizlarin Fotograflari Cikiyorr .. =]

Dedigin Gibi Istedigimiz Kisiyi Secebilseydik Guzel Olurdu .. Yada Bu Ozelligi Acip Katabilseydik Super Olurdu ..

Sonra Resim, Mp3, Video, Dosya Seceneklerinde Bluetooth Secenegi Yok .. Gonder Olursa Guzel Olur ..

Istedigin Bir Muzigi Direkt Olarak Zil Sesi Yaparsan Oda Guzel Bir Secenek Olur ..

Daha Anlasilir Bir Ajanda .. Mesela 7.8'de Gunleri Bir Turlu Goremiyorum ..

Ekran Koruyucu Secerken Biraz Daha Secenek .. (Kucuk Boyutlu Secmem Gerekiyor Normalde)

Zuna'dan Tamamiyla Degilde .. Biraz Kurtulmak ..

Internetten Dosya Indirmek .. Ve Dedigin Gibi Dosya UpLoad Etmek ..

Ve Dosya Yoneticisi ..

That Is All .. =]

kelooo

Üye
valla şöyle bi yorumlara baktimda şu an almaktan direk vazgeçtim biraz daha gelişene kadar symbiana devam

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
yeni bi fikirle Yine ben :D msj iletim raporlari ayrica msj olarak geliyor bunun yerine n9 da oldugu gibi yada whatsapp daki gibi bişey yapilabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Daha WP8 cihazlar elimize geçmeden WP8'in ipliğini pazara çıkardık :kop2:
Elimizde epey bi liste oluştu.
Cihazları alınca ortaya çıkacak tabloyu düşünemiyorum bile :kıskıs:
Ama eğer bu istek ve öneriler dikkate alınır da güncellemelerle giderilirse (ki bazıları üzerinde şuan çalışılıyor) sistem tadından yenmez. :oke:

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ama bu soylediklerimizin eksikligi bir iki tanesi haric kullanimda bir problem oluşturmuyor.hatta ilerde bu cihazlari alip kullananlar arasinda bile bu eksiklikleri hissedenlerin orani %10'u gecmezdi. :D

remzi33

remzi33

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
l920'nin ekran amoled değil ki ?? ekran "IPS LCD"

hatirlattigin icin teşekkurler ama ben lumia920'nin ekrani amoled dedigim bir messjimi goremedim. Konumuz wp8 ve wp8 kullanan cihazlar arasinda amoled ekrana sahip olanlar da var.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Sonra Resim, Mp3, Video, Dosya Seceneklerinde Bluetooth Secenegi Yok .. Gonder Olursa Guzel Olur ..

Istedigin Bir Muzigi Direkt Olarak Zil Sesi Yaparsan Oda Guzel Bir Secenek Olur ..

Daha Anlasilir Bir Ajanda .. Mesela 7.8'de Gunleri Bir Turlu Goremiyorum ..

Ekran Koruyucu Secerken Biraz Daha Secenek .. (Kucuk Boyutlu Secmem Gerekiyor Normalde)

Zuna'dan Tamamiyla Degilde .. Biraz Kurtulmak ..

Internetten Dosya Indirmek .. Ve Dedigin Gibi Dosya UpLoad Etmek ..

Ve Dosya Yoneticisi ..

That Is All .. =]

Bunların neredeyse hepsi WP8'de var şu an. :allalla:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ufak bir ayrinti vereyim. Gmail hesabi senkronizasyonu sirasinda wp8 cihazlarda hata verenler olmuş. Bunun google'dan kaynaklanan bir sorun oldugu ve bu sorunu aşmak icin ayarlarinizin aşagidaki gibi olmasi gerektigi belirtilmiş bazi yabanci forumlarda.
Settings
Email + Accounts
Add an Account
Advanced Setup
Enter in Gmail email address/Password
Exchange ActiveSync
Domain = blank
Server = m.google.com

phantomddl

Üye
Biri ekran yönü sabitlemeyi getirsin delircem :ehe Dönüp dönüp duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt