Rihanna - Diamonds

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şarkı bence de çok güzel

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlardan birine bak :zzz: " ilumintai pyramid"

bunu diyen akıllı arkadaş acaba o saniyede Rihanna'nın "Palms Rise To The Universe" deyip evren simgesini yaptığını biliyormu acaba? :D

Metin MF

Metin MF

Üye
eminem'in en sevdiğim özelliği ne, biliyor musunuz? ONA HİZMET ETMEK İSTEMEDİ. ONUNLA SAVAŞTI VE KURTULDU.

otostopçu

otostopçu

Üye
beğenmedim :zzz:

:ehe GÜZEL GÜZEL

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
eminem'in en sevdiğim özelliği ne, biliyor musunuz? ONA HİZMET ETMEK İSTEMEDİ. ONUNLA SAVAŞTI VE KURTULDU.

Hey allahım.
Zaten o yüzden Rihanna nın yeni albümü Unapologetic te yeni düet var değilmi?

Saçmalamayı bırakın artık.

Send With My Note 2

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Edit:O demekten kastın nedir?

Metin MF

Metin MF

Üye
Gerçekten bunu uzun uzun yazabilirim ama uğraşmak istemiyorum, istersen yazarım.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten bunu uzun uzun yazabilirim ama uğraşmak istemiyorum, istersen yazarım.
Önceki mesajlarına bakıyorumda,zaten yeterince yazmışsın.tekrar yazmana gerek yok.hatta hep bu konuyla ilgili yazmışsın(!)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:zzz:

Metin MF

Metin MF

Üye
yahu rihanna'yı dinleyenlere bir sözüm yok ama kliplerinde şarkılarında gizli mesaj yok diyenlere sinirleniyorum. nasıl yok arkadaş ya s&m klibinde arkadan koskoca "illuminati" yazısı geçiyor

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yahu rihanna'yı dinleyenlere bir sözüm yok ama kliplerinde şarkılarında gizli mesaj yok diyenlere sinirleniyorum. nasıl yok arkadaş ya s&m klibinde arkadan koskoca "illuminati" yazısı geçiyor
ya arkadaşım bende bunu diyorum.inkar eden yok.(açıkçası umrumda değil)ama seninde abartıp her konuda "şu illuminatici" "şu bilmem neci" demene gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt