Andorid Sürümleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Andorid Sürümleri
Her androidli cep telefonu farklı farklı sürümlerle piyasaya sürülüyor benim anlamadığım şey herhangi bir cep telefonun android 4.0 ile gelmesi çok mu önemli veya android 2.3 iken 4' e güncellemek aynı şey mi? o zaman her ucuz telefon arayan kişiler düşük android sürümlü cep telefonu alsalar kar ederler.Bilgilerinizi bekliyorum...

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
öncelikle andorid diye birşey yoktur android vardır :)

bak şöyle söyliyim sana belki anlarsın :)
bak mesela androidin 2 versiyonu mario oynatıyorsa androidin 4 versiyonu gta oynatır. bu bi örnek. yani geliştikçe verim artar

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Yazıyı farketmemişim kusura bakma. Anladım demek istediğini ama benim biraderim şöyle diyor:Android 2.3' ü 4' e güncellersen işletim sisteminde değişiklik olmaz yani temeli değişmez, sadece sürüm adı android 4 oluyo diyor.Yoksa senin dediğin gibi mi?

alaStar

alaStar

Üye
Yazıyı farketmemişim kusura bakma. Anladım demek istediğini ama benim biraderim şöyle diyor:Android 2.3' ü 4' e güncellersen işletim sisteminde değişiklik olmaz yani temeli değişmez, sadece sürüm adı android 4 oluyo diyor.Yoksa senin dediğin gibi mi?

4.0 e güncellediğinde telefonda performans stabilite gibi bazı değişikliklerde olur sadece 4.0 diye adı değişmez eğer öyle olsaydı üreticiler neden bu kadar uğraşsın sürüm yenileyecez diye

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle neyse teşekkürler bilgileriniz için...

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) bi sorun olursa özel mesaj'da atabilirsiniz :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

bak mesela androidin 2 versiyonu mario oynatıyorsa androidin 4 versiyonu gta oynatır. bu bi örnek. yani geliştikçe verim artar

Neo v 2.3 stock gta 3 oynatıyor

Neo v 4.04 stock gta 3 oynatıyor?

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
eger telin berbat kulustur ve 2.3 ise 4.0 ise yaramaz eger telin s2 gibi ise ki bazi kullanicilar 2.3 olanlari gunecellemiyorlar 4.0 olursa daha super olur ama benim s2 yok :D

boyabatlı

boyabatlı

Üye
yani sadece yazılımla bitmiyor donanıma önemli

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
aynen oyle

cihlekesh

Üye

arkadasm bnde bi soru sorayim smdi bu quncellemeyi kiesten mi yapalim bide quncelleme cok uzun suruyomu bnim tel qalaxy ace smdiden tesekkrler

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt