Ptt kargo kontrollü teslim?

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ptt kargo kontrollü teslim?
Ptt kargoda kontrollü teslimin nasıl oldugunu bilen varmı? Yani bu sistem nasıl çalışıyor kontrol edip mi alıyoruz :)

- - - Eklendi - - -

hiç bilen yok mu :)

- - - Eklendi - - -

güncel

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel

otostopçu

otostopçu

Üye
takip kodun varsa kontrol edebilirsin sanırım :hmmm

acuxx

acuxx

Üye
googleye kargom nerede yaz ptt nin sitesine gir orda sana verilen kargo no dan bakabilırsin. KP veya AP ile başlayan kod

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Siz beni yanlış anladınız ptt kargo kapıda ödemede kontrollü teslim diye bir olay çıkmış kargoyu açıp kontrol edip öyle alıyoruz ama detaylı bir bilgim yok o konuda

maxirabit

maxirabit

Üye
Buraya konu açağına adamı arayıpta soramadınız mı bunu? Hayır çok mu zor bunları yapabilmek. Bu kadar sıkılgan,çekingen olmanıza gerek yok adama o soruyu sorduğunuzda sizi yemez korkmayın bu kadar fazla:D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
herşeyi ptt kargo ile ulaştıramıyorsunuz içinden yağ benzin akan tık tak sesleri gelen şalgam turşu süt yogurt yumurta
bayıtımış evcil hayvan saksıda yetiştirlen çiçek kontrol ettikleri paketlerin içinde bunlar varsa teslim almıyorlar

cihan3454

cihan3454

Üye
kontrollü teslim: alıcının paketi acarak kontrol edebilmesi ve isterse tahsilatı gercekleştirerek ürünü alması ya da ödeme yapmadan geri göndermesidir. yani kısacası tahsilatlı kargo seceneğinde tahsilat öncesi ürünü inceleme hakkıdır. Bu işlemin olabilmesi için göndericinin kesinlikle, kontrollü teslim seceneği ile göndermesi gerekmektedir. Bildiğim kadarıyla sadece ptt kargo' da bu hizmet var. güvenli bir alışveriş olması acısından cok işe yarar bir hizmettir. insallah diğer kargolarda en kısa zamanda bu hizmeti uygularlar.

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Buraya konu açağına adamı arayıpta soramadınız mı bunu? Hayır çok mu zor bunları yapabilmek. Bu kadar sıkılgan,çekingen olmanıza gerek yok adama o soruyu sorduğunuzda sizi yemez korkmayın bu kadar fazla:D
Belki ben aradığımda detaylı bilgi alamadım hadi alsam bile bu konudan sadece ben değil bütün forum yararlanacak merak etmeyin.Herkesin ayrı ayrı aramasına ne gerek var?

- - - Eklendi - - -

kontrollü teslim: alıcının paketi acarak kontrol edebilmesi ve isterse tahsilatı gercekleştirerek ürünü alması ya da ödeme yapmadan geri göndermesidir. yani kısacası tahsilatlı kargo seceneğinde tahsilat öncesi ürünü inceleme hakkıdır. Bu işlemin olabilmesi için göndericinin kesinlikle, kontrollü teslim seceneği ile göndermesi gerekmektedir. Bildiğim kadarıyla sadece ptt kargo' da bu hizmet var. güvenli bir alışveriş olması acısından cok işe yarar bir hizmettir. insallah diğer kargolarda en kısa zamanda bu hizmeti uygularlar.
Çok teşekkürler.

ka_za

ka_za

Üye

Diger kargolarda yapiyo zaten adama imza atmadan önce bekleyin elektronik diyince kontrol edebilirsiniz olmazsada tutanak tutuluyor

cihan3454

cihan3454

Üye
Diger kargolarda yapiyo zaten adama imza atmadan önce bekleyin elektronik diyince kontrol edebilirsiniz olmazsada tutanak tutuluyor
maalesef diğer kargolar artık yapmıyor, gönderici buna razı olsada yapmıyorlar, başıma geldiği için biliyorum aras kargonun cagrı merkezini 3 defa aramama rağmen olmaz dediler. sadece, parayı odeyip kargoyu teslim aldıktan sonra kırık ya da hasar var mı diye tutunak tutabiliyor o da bu mezuuda cok işimize yaramıyor. Ben kargoyu subeden almaya gittim ordaki müdüre rica edince durumu anlatınca sağolsun insiyatif kullanarak actırdı ve ekledi ''normalde kesinlikle yapmamam geren bişey'' dedi.

Üst Alt