tutan kuponum
Mufche Üye Pondusss' Alıntı: o paraya deli bi PC toplanır vs vs Genişletmek için tıkla ... Lumia 920 alınır
Amaru Shady Üye Mufche' Alıntı: Lumia 920 alınır Genişletmek için tıkla ... tamam konuyu daha fazla dağıtmayalım
Samsunspor Emekli Yönetici Haci helalin var atla hemen gel halâ İstanbuldayim akşama kadar yeter bize
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi s2 mi s 3 mü alsam karasız kaldım hacı harbi işleri bırakacak adam olsa hemen gelirdim
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Tesekkur ederim Ah psv ah bi gol daha atsan ne vardi sanki Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tesekkur ederim Ah psv ah bi gol daha atsan ne vardi sanki Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
FERHATBILLOR Üye tebrikler biz de arkadasla ortak yaptik 56 tl tuttu.benim ayri kuponun maclari hala oynaniyo. - - - Eklendi - - - haci bir de bir sey soyluycem sen bu maclari nasil tahmin ettin ya neyse hepimize hayirli olsun 7650 tl yi gule gule harca
tebrikler biz de arkadasla ortak yaptik 56 tl tuttu.benim ayri kuponun maclari hala oynaniyo. - - - Eklendi - - - haci bir de bir sey soyluycem sen bu maclari nasil tahmin ettin ya neyse hepimize hayirli olsun 7650 tl yi gule gule harca
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi yok 7650 gelmedi bir golden yatti Konu basindaki 2057 tl tuttu tesekkur ederim