Binbaşı oldum.. Kutluyoruz hadi :kıskıs:
.SeRDaR. Üye Konu Sahibi Byhaydar' Alıntı: tebrikler serdar Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim sağol.
.SeRDaR. Üye Konu Sahibi .Murat.' Alıntı: darısı bana tebrikler kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sagolasin.
.SeRDaR. Üye Konu Sahibi .Murat.' Alıntı: darısı bana tebrikler kardeşim Genişletmek için tıkla ... ANIL' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
.Murat.' Alıntı: darısı bana tebrikler kardeşim Genişletmek için tıkla ... ANIL' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
.SeRDaR. Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Tebrikler Serdar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. - - - Eklendi - - - MeLih_061' Alıntı: Tebrikler.. Nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. - - - Eklendi - - - hizan' Alıntı: tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Sağol. - - - Eklendi - - - Lonely Boy' Alıntı: Rütbelere çok fazla önem vermem girip çıkıyorum işte. Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Bende öyle laf olsun diye açtım. - - - Eklendi - - - efeyılmaz' Alıntı: Tebrikler kardeşim hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağolasın.
Emrgncy112' Alıntı: Tebrikler Serdar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. - - - Eklendi - - - MeLih_061' Alıntı: Tebrikler.. Nice rütbelere Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. - - - Eklendi - - - hizan' Alıntı: tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Sağol. - - - Eklendi - - - Lonely Boy' Alıntı: Rütbelere çok fazla önem vermem girip çıkıyorum işte. Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Bende öyle laf olsun diye açtım. - - - Eklendi - - - efeyılmaz' Alıntı: Tebrikler kardeşim hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağolasın.