Anlatım İsteyen ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım İsteyen ?
Android telefonda herhangi bi programı çözemeyen , videolu anlatımı olsa güzel olurdu diyen varmı ?

sir_anil

Üye
arkadaşım bende xperia x10 mini var. bunu nasıl wifi modem yaparım lütfen bir şekil yardım et lütfen.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
arkadaşım bende xperia x10 mini var. bunu nasıl wifi modem yaparım lütfen bir şekil yardım et lütfen.

Ayarlara gir, kablosuz ve ağlar seçeneğine tıkla Bağlantı paylaşımı var ona tıklayıp etkinleştir.

sir_anil

Üye
bunda o yok kardeşim yaa bir program falan yok mu bildiğin. ama çok ihtiyacım var lütfen :-)

- - - Eklendi - - -

Ayarlara gir, kablosuz ve ağlar seçeneğine tıkla Bağlantı paylaşımı var ona tıklayıp etkinleştir.

bunda o yok kardeşim yaa bir
program falan yok mu bildiğin.
ama çok ihtiyacım var lütfen :-)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
rami en etkili nasıl temizleriz onunla ilgili bir video çok iyi olur

avcitalip

avcitalip

Üye
Sammobile'deki romlarla ilgili problemim var oradaki romlar stock olmalarına rağmen orijinal değiller :evet: gerçek orijinal romu nereden bulabilirim ?

nereden bu tanıya vardın dersen :ehe S3'ümü stock 4.0.4'den 4.1.1'e yükseltmeye kalktığımda ota'da güncelleme yok dedi kiesle denediğimde ise cihazınız kies üzerinden yükseltme desteklemiyor dedi :evet: aynı şeyi odinden 4.1.1 i kendim yükledim aynı şeyi söyledi :evet:

bugraozet

Üye
i9003 odin root

sir_anil

Üye
arkadaşlar bana da bir yardım edin yaw :-)

KinG_MoRTaL

Üye
Sammobile'deki romlarla ilgili problemim var oradaki romlar stock olmalarına rağmen orijinal değiller :evet: gerçek orijinal romu nereden bulabilirim ?

nereden bu tanıya vardın dersen :ehe S3'ümü stock 4.0.4'den 4.1.1'e yükseltmeye kalktığımda ota'da güncelleme yok dedi kiesle denediğimde ise cihazınız kies üzerinden yükseltme desteklemiyor dedi :evet: aynı şeyi odinden 4.1.1 i kendim yükledim aynı şeyi söyledi :evet:
xda

- - - Eklendi - - -

cf-root kernelini odinde pda bolumune secip flasla bu kadar basit

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar , konuya cevap vermişsiniz güzel hoş ,fakat malesef geçici bi süreliğine evimde internetim kesik durumda. Telefondan hotspot yapıyorum zaten oda aşırı yavaş. İnternet bağlanana kadar bişey yapamam ama sınavlar bitsin , bağlansın ozmn ram temizleme ile ilgili video çekeiblirim :oke:

Türe

Türe

Üye
Talip o degil de xda da super yazilimlar buldum s3 icin valla zor tutuyorum kendimi flaslamamak icin adalet mi bu la :( :cry:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Talip o degil de xda da super yazilimlar buldum s3 icin valla zor tutuyorum kendimi flaslamamak icin adalet mi bu la :( :cry:
s3 ü almışsın reyiz :D

- - - Eklendi - - -

Paranoid Android hacı. Tek geçerim :oke:

- - - Eklendi - - -

Birde Dolphin browser + Jetpack hmmmm tadından yenmez. Devil kernelide attımıydı çaaatt...

BreakerZote

BreakerZote

Üye

s3 ü almışsın reyiz :D

- - - Eklendi - - -

Paranoid Android hacı. Tek geçerim :oke:

- - - Eklendi - - -

Birde Dolphin browser + Jetpack hmmmm tadından yenmez. Devil kernelide attımıydı çaaatt...

Bize yok hayirli olsun

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Keşke rom yüklemeyi baştan aşağı anlatsan. videolu :(

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Keşke rom yüklemeyi baştan aşağı anlatsan. videolu :(
Evet bunu yapacaktım. Fakat ciddden internetim kesildi. İnternetim düzeldiği zaman boş bi vaktimde çekip koyacam türkçe olarak. Universal olacak anlatım :)

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
Dejavuex

Dejavuex

Üye
valla hacı sınav haftasındayız bizde kasım sonrası yaparsan harika olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt