Tuba.Erva :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
furkim şu benı kıran arkadasa söyle 52 kıloyum

ayrıca gercekten cok kırıcı
zaten kıran kırana

herneyse
ben bıraz dolasayım cıkarım ii geceler

BreakerZote

BreakerZote

Üye
furkim şu benı kıran arkadasa söyle 52 kıloyum

ayrıca gercekten cok kırıcı
zaten kıran kırana

herneyse
ben bıraz dolasayım cıkarım ii geceler

Aracı Kullananları Hiç Sevmem

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
iyi sevme
cok da umrumdaydı
.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Ne Zaman Barışık Kaldıkki Seninle Hep Küs Hep Kavgalıydık

- - - Eklendi - - -

Biraz Daha Zorla Kendini Hatırlarsın

zannetmiyorum.
Bu arada Tuba 52 kiloymuş ve sen gerçekten kırıcıymışsın. Çıkmak üzereymiş iyi geceler diyor.

Şehriyar

Şehriyar

Üye

kısacası nerde o eski Ramazanlar..

somuru:

Kendisiyle geçen sene ramazanda tanıştım.. Zaten burda tanıdığım dostlarımdan en iyilerini hep o zaman tanıdım. Şimdi çoğu yok forumda olsun ama yerleri ayrı..

Ah o gececiler konusu yok mu ne dostluklara ev sahipliği yapıyor :)

Forum geneli tarafından sevilen tanınan biridir.. Aldığım beğenilerin %50 sini oluşturur. Dökümünü çıkarsak gözükür yani :ehe

Kız arkadaşımla aynı ismi ve mesleği paylaşıyorlar :D Hatta ayrı olduğumuz bi zamanlar nickini gördükçe uyuz oluyordum ama yazdıklarını okuyunca geçiyordu :)

Karar vermekte zorlanan forumda çeşitli "şunu mu alayım bunu mu" diye konular açan, o konularda onlarca yorum ve fikir aldıktan sonra hiçbirini dinlemeyip kendi bildiğini okuyan biriydi yanlış hatırlamıyorsam :ehe

Uzun zamandır hiç görmedim ama foruma giriyor mu girmiyor mu belli değil :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Tuba
x-scarface

x-scarface

Üye
aa geçenlerde tanışır gibi olduk ama tam hatırlamıyom :bilmm mobilde abla dedim aynı yaşta çıktık :islik

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

somuru:

Kendisiyle geçen sene ramazanda tanıştım.. Zaten burda tanıdığım dostlarımdan en iyilerini hep o zaman tanıdım. Şimdi çoğu yok forumda olsun ama yerleri ayrı..

Ah o gececiler konusu yok mu ne dostluklara ev sahipliği yapıyor :)

Forum geneli tarafından sevilen tanınan biridir.. Aldığım beğenilerin %50 sini oluşturur. Dökümünü çıkarsak gözükür yani :ehe

Kız arkadaşımla aynı ismi ve mesleği paylaşıyorlar :D Hatta ayrı olduğumuz bi zamanlar nickini gördükçe uyuz oluyordum ama yazdıklarını okuyunca geçiyordu :)

Karar vermekte zorlanan forumda çeşitli "şunu mu alayım bunu mu" diye konular açan, o konularda onlarca yorum ve fikir aldıktan sonra hiçbirini dinlemeyip kendi bildiğini okuyan biriydi yanlış hatırlamıyorsam :ehe

Uzun zamandır hiç görmedim ama foruma giriyor mu girmiyor mu belli değil :hmmm

Aldığım beğenilerin %50 sini oluşturur. Dökümünü çıkarsak gözükür yani
:ehe buna cok guldum yaa.cok guzel ozetlemissin beni.kiz arkadasnla meslektas ve adas oldugumu da yeni ogrendim :D

- - - Eklendi - - -

aa geçenlerde tanışır gibi olduk ama tam hatırlamıyom :bilmm mobilde abla dedim aynı yaşta çıktık :islik

evet oyle oldu azcik :D

x-scarface

x-scarface

Üye
benide beğenirmisin çok :utan

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
begendım : )

jackalmami

jackalmami

Üye
Kendisi eğlenceli bi kişiliktir. Beni sever, sayar, muhabbetime bayılır :sirit: :D
Normal bilgilere girmeye, Hemşire vb. Gibi bilindiklerini tekrarlamaya gerek yok :)

Türe

Türe

Üye
Ah be Tuba abla o 2 yil oncesinde ramazanda profil sohbetleri yok mu onlari bile ozledim sahura kadar uyumazdik :ağlarım:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici

0.50

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt