Ben bırakıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Ben bırakıyorum
Arkadaşlar bugün görüşlerimizi saygı çerçevesinde gösterdik ama sayın mod arkadaşlarımız yorumlarımızı silmiş üstüne bana ceza puanı uygulamışar burdada fikrimizi gösteremeyeceksek hiç bir anlamı kalmadı forumun benim için ... Belki tanımazsınız belkide tanıyanınız vardır bir kaçtane ama bilen bilir elimden geldiği kadar yardımcı olmuşumdur sizdende yardım almışımdı hakkınızı helal edin eğer benle irtibatınızı kesmek istemyosanız @banaofetede twitterdan ulasabilirsiniz

Şmidi modlarımdan rica ediyorum beni banlayın

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
gerçekten çok iyi donanımlı birisin banada az yardımcı olmadın. benim için forumda nadir olan dehalardan birisin. hoşçakal hakkını helal et

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Helal olsun sonuna kadar :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
gerçekten çok iyi donanımlı birisin banada az yardımcı olmadın. benim için forumda nadir olan dehalardan birisin. hoşçakal hakkını helal et

+1 ..

Forumdada Etkin Bir Arkadastin ..

Seni Seviyoruz ..

Hakkim 'Varsa' Helal Olsun ..

.Murat.

.Murat.

Üye
kardeş görüşlerin düşüncelerin birinin canını yakıyorsa birazda dur ve düşün kendince haklı olabilirsin ama sabahki tutumunu bende gördüm açıkcası rahatsız oldum seni ne kırmak için ne yargılamak için yazmıyorum konuna
sadece düşün yeter dediğim gibi sana doğru gelen bana gelmez benim doğrum sana yanlıştır
kısa kesmek gerekirse gitmeni gerektirecek bir durum yok heryerde olduğu gibi forumdada her dilimize geleni yazamıyoruz önümüze kurallar çıkıyor
yinede gitmek istersen sana başarılar dilerim sevgiyle kal

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kardeş görüşlerin düşüncelerin birinin canını yakıyorsa birazda dur ve düşün kendince haklı olabilirsin ama sabahki tutumunu bende gördüm açıkcası rahatsız oldum seni ne kırmak için ne yargılamak için yazmıyorum konuna
sadece düşün yeter dediğim gibi sana doğru gelen bana gelmez benim doğrum sana yanlıştır
kısa kesmek gerekirse gitmeni gerektirecek bir durum yok heryerde olduğu gibi forumdada her dilimize geleni yazamıyoruz önümüze kurallar çıkıyor
yinede gitmek istersen sana başarılar dilerim sevgiyle kal

katılıyorum. Bence düşünceler uyuşmadığı için gitmek saçma, moderatorler de işini yapmaya çalışıyor sonuçta.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
:bye:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şahsen üzülürüm iyi bir arkadaşımızsın.ama burası 2,5milyonluk bir forum her fikirden insan var olmalı vede olmasıda çok doğal.sanal alemde pekfazla duygusal takılmamak gerek.onun için derim ki kal.

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kalacağım abi sırf seniin için şunuda belirtiyi benim rahatsız oldugum nokta bana karşı görüşlüler ceza almıyor ben ceza alıyorum bu dokunuyo bana

Esendağlı

Esendağlı

Üye
inan sevindim boşver sen kafanı takma

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Sağol abi

codblackops2

codblackops2

Üye
boşver adaş takma kafana bende sabahki olaydaydım banada ceza verseler hiç takmam esendağlı abininde dediği sanalda fazla duygusal olma :pro2:

İstediğini söyle ne sen onun fikrini değiştirebilirsin ne o senin..

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
boşver adaş takma kafana bende sabahki olaydaydım banada ceza verseler hiç takmam esendağlı abininde dediği sanalda fazla duygusal olma :pro2:

İstediğini söyle ne sen onun fikrini değiştirebilirsin ne o senin..

Haklısın adaş :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
her ne kadar geçmişte kötü bir anımız olsada helal olsun :) bence banlama kendini. İlerde karar değiştirsin belki :)

Türe

Türe

Üye
Omer yapma ya cidden degmez. Bana bak abi bana yapilan muamelelerde adelet var mi ? Elbette yok. Burada onlar icin degil dostlarin ve abilerin icin olacaksin.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
:bye: :(

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Kalıyorum arkadaşlar haklısınız eğer pes edersem onlar kazanır

Türe

Türe

Üye
Aslan :op:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
:):):)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Tutmayin beni bende birakiyorum kapi nerde kapi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...