C7 dead phone yardim edin lütfen symbian kullanicilari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
C7 dead phone yardim edin lütfen symbian kullanicilari
Merhaba arkadaşlar..
Bende c7 vardı alalı rahat 1 sene oldu hatta dahada fazla bir ara telefonumun dokunmatiğiyle ekranı kırılmıştı değiştirdim 260TLye sonra telefonumda sorunlar çıkmaya başladı kapanmalar falan işte geçenlerde telefonun dokunmatiği basmıyordu adamlar ekran kitlenmiş dediler sorun anakartta dediler telefonunuz müdahale sırasında kitlenebilir dediler ve telefonumu altığımda telefonum kitlenmişti açılmıyordu daha şarja taktım denedim açılmadı yine bir çözüm varsa lütfen söyleyin :S

OKUYAN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
Ama c6 bu c7ye nasıl atacam kardeşim

ANIL

ANIL

Admin
Farkı yok aynı işlemleri uygulayacaksınız sadece navifirm programından C7 dosyalarını indirip onları kullanacaksınız.

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
Navfirm programı
Phoenix Programı 2011
ARKADAŞLAR BU PROGRAMLARIN LİNKLERİNİ ARAŞTIRIYORUM AMA LİNK KIRIK ÇIKIYO LÜTFEN BİRİ BANA SAĞLAM LİNK ATABİLİRMİ

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bende şunu söyleyeyim ilk yapmaya çalıştığında olmaz çünkü driverlarını yükler. İkinci yapmaya çalıştığında olur.

bayon

Üye

İkiside en son sürümdür

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Şuan bütün konularda ki linkler sağlam.

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizin dediğiniz gibi bütün dead phone aşamalarını uyguladım en sonunda telefonu usbden çıkar bataryayı sök sonra tak sonra bataryayı tak ve tamama tıkladıktan sonra hızlı bir şekilde açma tuşuna bas diyoruz ya ordaki bütün aşamaları yaptım ama telefon açılmıyor abi yaa hani telefonun üstte şarj olurken ışık yanıyo ya o ışık yanıp yanıp sönüyor ama telefon açılmıyor bilen biri varsa yardım etsin acil telefonu görmüyo o zaman sizin dediğiniz gibi 111.30.609da denedim ama yine olmadı

ANIL

ANIL

Admin
609 sürümünü değil 111.040.1511 sürümü ile denemelisin.

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
o zaman telefon titreyip açılırmı kardeşim sen beni bi facemden eklesene ordan konuşalım

- - - Eklendi - - -

609 sürümünü değil 111.040.1511 sürümü ile denemelisin.
Benim bu telefon yine açılmadı kardeşim :S

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
111.040.1511de denedim ondada olmadı usbden çıkartım teli bataryayı çıkardım usbye taktım sonra bataryayı taktım tamama tıkladım açma kapama tuşuna hızlıca açıldım 5 sn kaldı elim orda 4 saniyedede denedim olmuyo abi ya olmuyo işte yardım edin lütfenn :S nerde yanlışlık yapıyorum ben 111.30.609 ve 111.040.1511 de denedim olmadı

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
ne hatası alıyorsun yüklerken?

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
ne hatası alıyorsun yüklerken?
ilk başta
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
Bunlar geliyor sonra o batarya şeyleri geliyor hepsini yapıyorum tamama tıklıyorum telefon açılmıyor sadece c7nin o üstteki şarj ışığı yanıp yanıp sönüyo her zaman oluyo 1 dk sonra
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
Bu hatayı alıyorum kardeşim

ANIL

ANIL

Admin
Yeni konu açmayın lütfen ne sorununuz varsa bu konu üzerinden bildirin. Size özel mesaj attım bir bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt