atarın atar giderin gider ne iş?
Furkan Emekli Üye RecepBerkA' Alıntı: Aha furkan cevap verdi Genişletmek için tıkla ... La öylesine google'a ismimi yazdım bu çıktı aradan nerdeyse bir ay geçmiş.
RecepBerkA' Alıntı: Aha furkan cevap verdi Genişletmek için tıkla ... La öylesine google'a ismimi yazdım bu çıktı aradan nerdeyse bir ay geçmiş.
doctorrr Üye Konu Sahibi o vakit agresif davranıyordun onun üzerine açmıştım şimdi bi' sıkıntı yok konu tarihine bak furkan sorunum yok senle şuanda
o vakit agresif davranıyordun onun üzerine açmıştım şimdi bi' sıkıntı yok konu tarihine bak furkan sorunum yok senle şuanda
Furkan Emekli Üye doctorrr' Alıntı: o vakit agresif davranıyordun onun üzerine açmıştım şimdi bi' sıkıntı yok konu tarihine bak furkan sorunum yok senle şuanda Genişletmek için tıkla ... Tamam genç no problem - - - Eklendi - - - Ayrıca bir şikayetin olursa bir dahakine konu açma da mesaj at öyle daha iyi olur.
doctorrr' Alıntı: o vakit agresif davranıyordun onun üzerine açmıştım şimdi bi' sıkıntı yok konu tarihine bak furkan sorunum yok senle şuanda Genişletmek için tıkla ... Tamam genç no problem - - - Eklendi - - - Ayrıca bir şikayetin olursa bir dahakine konu açma da mesaj at öyle daha iyi olur.
Furkan Emekli Üye doctorrr' Alıntı: vvay arkadaş yaa atın beni denizlereeee Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
doctorrr' Alıntı: vvay arkadaş yaa atın beni denizlereeee Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız