Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm Yede olurmu Acaba bu cfw bilgisi olan acil Cevap Yassın.. Tşkler Şimdiden

5800 için bu konuma bak kardeşim.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/5800-as-x6-as-symbian-belle-fp3-10-10-2012-a-604563.html

- - - Eklendi - - -

fatih yıldız pm kutunu boşalt kardeş

theruhix

Üye
hocm kaldrlan bzı uygulamalar var onları tkrar kndm ykleyeblrmym? Fota , youtbe fln

theruhix

Üye
Ya sadece bir kaçı için değmez hocam bu arada orjinal temyı nerden bulablrm ? Bide bu maxiMod refresh bu nodunza uyarmı çalşr mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ya sadece bir kaçı için değmez hocam bu arada orjinal temyı nerden bulablrm ? Bide bu maxiMod refresh bu nodunza uyarmı çalşr mı ?

uda apps cleanerla istediğin uygulamayı silersin..
Coredeki benim eklledğim temayı silersen orjinal tema geri gelir... İstersen şimdilik idare et güncellemede kaldırcam zaten...
Denemen lazım ben denemediğim için o konuda bilgi veremiycem kardeşim

theruhix

Üye
hocm sorn dğl orjnal temayı kndm yüklermde link vereblrmsn?

theruhix

Üye
Ya hocam bu nokia sosyali kendmz yükleyeblyormuyuz? ben yükldm yazılm gncllemesnde yaptım ama açılıyor donup kendlğindrn çkıyor ? Flashsz yüklme şansm varmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ya hocam bu nokia sosyali kendmz yükleyeblyormuyuz? ben yükldm yazılm gncllemesnde yaptım ama açılıyor donup kendlğindrn çkıyor ? Flashsz yüklme şansm varmı ?

hatalı sosyal uygulamalar ben bile kullanamıyorum.. fmobil i kullan bin kat daha iyidir

powerlogy

powerlogy

Üye
zip manager niye çıkartılır fw den anlamadım gitti..

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Sistem çok güzel ama bir hatası yüzünden orjinaline döndüm. Mesajlarda felan rakam yazarken tuşlara basılı tutunca hangi tuşa bastıysak onun ilk hafini yazıp sonra rakamı yazıyor. 2 yazarken a2 6 yazarken m6 felan yazıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ? Anlatabilirseniz tekrar dönüş yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: COJR3
COJR3

COJR3

Üye
Sistem çok güzel ama bir hatası yüzünden orjinaline döndüm. Mesajlarda felan rakam yazarken tuşlara basılı tutunca hangi tuşa bastıysak onun ilk hafini yazıp sonra rakamı yazıyor. 2 yazarken a2 6 yazarken m6 felan yazıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ? Anlatabilirseniz tekrar dönüş yapabilirim.

Aynı sorundan dolayı bende zorluk yaşıyorum. Önce harf sonra rakam geliyor.

mutlu8890

Üye

Sanırım konunun orta sayfalarında bir yerde hakan hocam anlatmıştı ayrıca önceki sürümlerinde doğrudan ilk mesajında vermişti yapılacakları. Core dosyasında bir düzenleme yapılıyordu. Bende o alfasayısal sorununu yaşayınca hakan hocanın anlatımı doğrultusunda core de gerekli düzenlemeyi yapıp sorunu çözmüştüm. Doğrudan düzeltilmiş core dosyası için link vermemde bi sakınca yoktur umarım. Eğer varsa hakan hocam bildirirsen silerim.

Düzenlemeyi hakan hocanın core dosyası üzerinde yine onun anlatımıyla yaptım.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

güncellemede kaldırıcam o modu ama yazım hızı düşük olucaktır...

- - - Eklendi - - -

tamam kesin kaldırıcam kardeşim

- - - Eklendi - - -

Sanırım konunun orta sayfalarında bir yerde hakan hocam anlatmıştı ayrıca önceki sürümlerinde doğrudan ilk mesajında vermişti yapılacakları. Core dosyasında bir düzenleme yapılıyordu. Bende o alfasayısal sorununu yaşayınca hakan hocanın anlatımı doğrultusunda core de gerekli düzenlemeyi yapıp sorunu çözmüştüm. Doğrudan düzeltilmiş core dosyası için link vermemde bi sakınca yoktur umarım. Eğer varsa hakan hocam bildirirsen silerim.

Düzenlemeyi hakan hocanın core dosyası üzerinde yine onun anlatımıyla yaptım.
bu konu altında istediğiniz dosyayı paylaşabilirsiniz sorun olmaz kardeş... evet çok sorun yaşayan var alfasayısaldan güncellemede bu sorun olmuyck ama yazım hızı düşücektir...

• Beğen
Tepkiler: COJR3
COJR3

COJR3

Üye
Ozaman güncel yazılımı bekliyor olacağız. İlgin ve alakandan dolayı teşekkürler,emeğine sağlık.

rmxman

Üye
slm hocam flash attıktan sonra herşey güzel ve stabil ama bende sosyal'i kullanınca twet yada facebook a girince bir anda uygulamayı kapatıyor kendiliğinden. silip bi daha oviden yükledim tekrar güncelledim ama yine kapanıyor ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekürler

Üst Alt