TranceBabe35
Üye
Htc One X Jelly Bean İçin Müşteri Destek Merkezi (Mutlaka Okuyun)
Arkadaşlar geçen gün güncelleme için Htc müşteri destek merkezine çok ağır ve sert bir mesaj yolladım.4 Gün geçti bugün döndüler bana.Aşağıda açıklayacağım şeyleri lütfen deneyin.Özellikle cid numarası 102 ve 044 olanlar denesin.Benim cid numaram HTC__M27 ben denedim güncelleme hala yok.Cevaplarından anladığım kadarı ile 1-2 hafta içinde Türkiye'de herkes güncellemeyi alıcak.Herkes merakla bekliyor.Ben bilgilendirmek için bu konuyu açıyorum.Lütfen bir arkadaş çıkıpta güncelleme ile kafayımı yediniz kırdınız mı gibisinden bişeyler yazmasın.Benim boş zamanım oluyor ilgileniyorum takip ediyorum.Amacım sadece Htc kullanıcı dostlarımı bilgilendirmek.Müşteri merkezinden belki benim aldığım cevabı daha önce bir başkası almış olabilir pek sanmıyorum ama aşağıdakileri bir deneyin.
HTC Müşteri Merkezi Diyorki;
HTC One X cihazlarina 4.1 guncellemesi geldi,dagitimi yapilmaktadir.Menu >> Ayarlar >> Hakkinda >> Yazilim bilgisi >> Android surumunu guncelleyiniz.
1-cihazinizi kapatip yeniden acmanizi,*#*#682#*#* tusuna basarak guncellemeleri kontrol etmenizi rica ederiz.2-problem devam ederse ,cihazinizdan tarih manual seciniz ,otomatigi kapatiniz. 1 sene onceki tarihi secmenizi ve yeniden denemenizi rica ederiz.3- problem devam ederse cihazinizi guvenli mod'ta denemenizi rica ederiz.Guvenli mod icin :Telefonuzdan Menu >> Ayarlar >> Guc >> Hizli acilis kapatiniz.Telefonunuzu normal bir sekilde kapatip aciniz. Telefonunuzun ekraninda HTC LOGO’sunu gordugunuz takdirde telefonun yan panelinde bulunan SES KISMA tusuna telefon titreyene kadar basili tutunuz. Ekranin sol alt kosesinde GUVENLI MOD yazisini goreceksiniz.
Normal moda donmek icin Telefonunuzu normal bir sekilde kapatip aciniz.
-Guncelleme gelmedi ise,bolge olarak dagitim yapilmaktadir,beklemenizi rica ederiz.
Htc kullanıcı kardeşlerim umarım bu yollar ile güncelleme alan arkadaşlar olacaktır.
HTC Müşteri Merkezi Diyorki;
HTC One X cihazlarina 4.1 guncellemesi geldi,dagitimi yapilmaktadir.Menu >> Ayarlar >> Hakkinda >> Yazilim bilgisi >> Android surumunu guncelleyiniz.
1-cihazinizi kapatip yeniden acmanizi,*#*#682#*#* tusuna basarak guncellemeleri kontrol etmenizi rica ederiz.2-problem devam ederse ,cihazinizdan tarih manual seciniz ,otomatigi kapatiniz. 1 sene onceki tarihi secmenizi ve yeniden denemenizi rica ederiz.3- problem devam ederse cihazinizi guvenli mod'ta denemenizi rica ederiz.Guvenli mod icin :Telefonuzdan Menu >> Ayarlar >> Guc >> Hizli acilis kapatiniz.Telefonunuzu normal bir sekilde kapatip aciniz. Telefonunuzun ekraninda HTC LOGO’sunu gordugunuz takdirde telefonun yan panelinde bulunan SES KISMA tusuna telefon titreyene kadar basili tutunuz. Ekranin sol alt kosesinde GUVENLI MOD yazisini goreceksiniz.
Normal moda donmek icin Telefonunuzu normal bir sekilde kapatip aciniz.
-Guncelleme gelmedi ise,bolge olarak dagitim yapilmaktadir,beklemenizi rica ederiz.
Htc kullanıcı kardeşlerim umarım bu yollar ile güncelleme alan arkadaşlar olacaktır.