|-) :bye2:
haydaravısyon Üye Cezzbedici3' Alıntı: Uyku olmasa nasıl olurdu? - - - Eklendi - - - Esselamu aleyküm ve rahmetullah... Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin - - - Eklendi - - - bu şarkı hiç unutulur mu [video=youtube;CuL1A_QJITY]http://www.youtube.com/watch?v=CuL1A_QJITY[/video]
Cezzbedici3' Alıntı: Uyku olmasa nasıl olurdu? - - - Eklendi - - - Esselamu aleyküm ve rahmetullah... Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin - - - Eklendi - - - bu şarkı hiç unutulur mu [video=youtube;CuL1A_QJITY]http://www.youtube.com/watch?v=CuL1A_QJITY[/video]
jackalmami Üye BreakerZote' Alıntı: Gözlerim Yaşardı Genişletmek için tıkla ... Uyuya kalmışım gene erkenden Gece 4'te uyandım, sonrada avea h@andlerin açığını kapatmış giremedim Hayırdır ne sürprizi
BreakerZote' Alıntı: Gözlerim Yaşardı Genişletmek için tıkla ... Uyuya kalmışım gene erkenden Gece 4'te uyandım, sonrada avea h@andlerin açığını kapatmış giremedim Hayırdır ne sürprizi
BreakerZote Üye jackalmami' Alıntı: Uyuya kalmışım gene erkenden Gece 4'te uyandım, sonrada avea h@andlerin açığını kapatmış giremedim Hayırdır ne sürprizi Genişletmek için tıkla ... Süpriz Derken
jackalmami' Alıntı: Uyuya kalmışım gene erkenden Gece 4'te uyandım, sonrada avea h@andlerin açığını kapatmış giremedim Hayırdır ne sürprizi Genişletmek için tıkla ... Süpriz Derken
jackalmami Üye Dün gece sürprizim vardı ona demişsinde - - - Eklendi - - - Uyaya kalmak önemli değilde, ayağı başı açık uyumak kötü oluyor
Dün gece sürprizim vardı ona demişsinde - - - Eklendi - - - Uyaya kalmak önemli değilde, ayağı başı açık uyumak kötü oluyor
BreakerZote Üye jackalmami' Alıntı: Dün gece sürprizim vardı ona demişsinde - - - Eklendi - - - Uyaya kalmak önemli değilde, ayağı başı açık uyumak kötü oluyor Genişletmek için tıkla ... Alla Alla Muhabbet Olsun Diyede Yazmam Ben Herhalde Uyuklarken Yazmışımdır Rüyada Gördün mü
jackalmami' Alıntı: Dün gece sürprizim vardı ona demişsinde - - - Eklendi - - - Uyaya kalmak önemli değilde, ayağı başı açık uyumak kötü oluyor Genişletmek için tıkla ... Alla Alla Muhabbet Olsun Diyede Yazmam Ben Herhalde Uyuklarken Yazmışımdır Rüyada Gördün mü
BreakerZote Üye doctorrr' Alıntı: ee n'aptınız? Genişletmek için tıkla ... Napalım Gün Yüzünü Geçirdik Geldik Yine Gececilere
doctorrr' Alıntı: ee n'aptınız? Genişletmek için tıkla ... Napalım Gün Yüzünü Geçirdik Geldik Yine Gececilere
jackalmami Üye BreakerZote' Alıntı: Muhammed Gelemedi Hala Adama Bak Ya Süprizim Vardı Ona Genişletmek için tıkla ... işte bundan bahsediyordum adamım Rüya görmemişim - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: ee n'aptınız? Genişletmek için tıkla ... Kimseye bi şey yapmadık. Iyi sayılırızda çok şükür. Sen nasılsın ?
BreakerZote' Alıntı: Muhammed Gelemedi Hala Adama Bak Ya Süprizim Vardı Ona Genişletmek için tıkla ... işte bundan bahsediyordum adamım Rüya görmemişim - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: ee n'aptınız? Genişletmek için tıkla ... Kimseye bi şey yapmadık. Iyi sayılırızda çok şükür. Sen nasılsın ?
BreakerZote Üye jackalmami' Alıntı: işte bundan bahsediyordum adamım Rüya görmemişim - - - Eklendi - - - Kimseye bi şey yapmadık. Iyi sayılırızda çok şükür. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Alla Alla
jackalmami' Alıntı: işte bundan bahsediyordum adamım Rüya görmemişim - - - Eklendi - - - Kimseye bi şey yapmadık. Iyi sayılırızda çok şükür. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Alla Alla