Htc One V mi? Desire X mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Htc One V mi? Desire X mi?
Arkadaşlar bu hafta kuzenime spariş vericez.Kuzenim bu iki telefon çok kararsız kaldı.Sizden fikir almak istedik.Sizce hangisi? yada 600-1000 arası başka neler olabilir.Teşekkürler.

n000k

n000k

Üye
desire x kardeşim.. her türlü geçiyor one v yi.. ram olarak, ekran büyüklüğü olarak, batarya 1650 mah ayrıca.. haaa özellikleri arasında desire x de flash yok demişler ama teli aldığım zaman içinde flash player settings uygulaması var :) her türlü herşeyi götürüyor.. özellikle ekran 4'' görüntü süper.. one v küçük kalıyor elde..

- - - Eklendi - - -

üstelik desire x dual-core ;)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Hem desire x daha estetik gözüküyor :oke:

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar.Benimde gönlüm desire x den yana idi.Peki Siyah mı? Beyaz mı?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Beyaz süper olur valla :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Alacağım yerde şuan sadece siyah var.2 yıl kvk 870 tl.Siyah kötümü olur acaba ?

Senin zevkine kalmış o ya da kuzeninin zevki mi demeliydim :D Size göre hangisi daha hoş ise onu alın bence :oke:

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için.

n000k

n000k

Üye
Benimki beyaz :) çok güzel duruyor.siyah renk tel sevmiyorum zaten..zevk meselesi.başka yerde birde beyazina bakin öyle karar verin derim..

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
beyaz al hocam siyahı bişeye benzemıyor nokia gibi duruyor :naughty:

pusu6600

Üye
kardeşim oyun için alacaksanız sakın one v almayın gta3,gangstar vb.. çoğu oyunu oynarken telefon donup kendini resetliyor ben aldım hata yaptım benden söylemesi....

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Bence s3 mini al daha pahali ama deger

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeşim oyun için alacaksanız sakın one v almayın gta3,gangstar vb.. çoğu oyunu oynarken telefon donup kendini resetliyor ben aldım hata yaptım benden söylemesi....

Cihazı Root'layıp OC ederseniz ve Custom ROM atarsanız cihaz daha iyi bir hale gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt