Sis Editör Symbian (kullanım anlatımlı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Sis Editör Symbian (kullanım anlatımlı)
Arkadaşlar Size Sis editörün linkini ve kullanmasını göstereceğim konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama bir bilgim olmadığı için :D
bu gif resmi ayrıntılı olarak

anlamadığınız bir şey olursa sorun aşağıdakide linki

• Beğen
Tepkiler: wesalius@, BomberMAn_01 ve yaren_dede

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
:tşk:

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
teşekkürler kardeş kullandıgın klavye prosunun linkini verebilirmisin

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil fakat mobil den giriyorum yaren_dede öncelikle sana birşey sorcam ama pc ye geçince ve kerasus kardeş im o klavye prosunun linkini tabiki veririm fakat mobilden upload yapmak çok zor onun için pcye ge geçince veririm adı da swype

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
önemli değil fakat mobil den giriyorum yaren_dede öncelikle sana birşey sorcam ama pc ye geçince ve kerasus kardeş im o klavye prosunun linkini tabiki veririm fakat mobilden upload yapmak çok zor onun için pcye ge geçince veririm adı da swype

buldum kardesim ilgin icin saol

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
önemli deil bide şey diycem sen the adventures of tintini telefonunna yüklemişsin de oynanabilcek şekilde mi kasıyo yani arada bir yoksa çokmu

- - - Eklendi - - -

önemli deil

- - - Eklendi - - -

kardeş linkini de buldunmu çünkü ben çok zor bulmuştum istersen atıyım

buldum forumda varmis

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi

buldum forumda varmis
ben swype ı indirdiğim zaman herşeyin maxicepte olduğunu bilmiyordum google nın 8-9 uncu sayfasında bulmuştum ama bu siteyi kim açmışsa allah razı olsun ne indirmek istesem google da sonuna maxicep ekliyorum D:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Emeğine sağlık...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
önemli deil bide şey diycem sen the adventures of tintini telefonunna yüklemişsin de oynanabilcek şekilde mi kasıyo yani arada bir yoksa çokmu

- - - Eklendi - - -

önemli deil

- - - Eklendi - - -

kardeş linkini de buldunmu çünkü ben çok zor bulmuştum istersen atıyım

dostum tintin güzel oynanıyor ama bir yerden sonra oyun açılmıyor zaten konu içinde belirtmiştim konudaki yorumları incelersen bilgi sahibi olabilirsin :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Evet oyunu açabildim arada res leniyor ama güzel de nerde atıyor ben pencerenin ordayım ve daha atmadı bide orayı geçemedim nasıl geçilecek sölermisin

- - - Eklendi - - -

Ottoman kardeşim yarışma bu forumda var hatta kazananın telefonuna 7 tl yüklüyorlar:)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Evet oyunu açabildim arada res leniyor ama güzel de nerde atıyor ben pencerenin ordayım ve daha atmadı bide orayı geçemedim nasıl geçilecek sölermisin

- - - Eklendi - - -

Ottoman kardeşim yarışma bu forumda var hatta kazananın telefonuna 7 tl yüklüyorlar:)

dostum pencereyi geçmek için oradan geçen bir gölge var onun geçmesini bekle ondan sonra karşıya atla...
ayrıca bu konu ile alakasız sorular soruyorsun oyun ile ilgili sorularını oyun içinde sormalısın ;)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi

dostum pencereyi geçmek için oradan geçen bir gölge var onun geçmesini bekle ondan sonra karşıya atla...
ayrıca bu konu ile alakasız sorular soruyorsun oyun ile ilgili sorularını oyun içinde sormalısın ;)
doğru diyorsun :D

h.ozdemir09

Üye
uygulamaları imzalayabiliyor muyuz

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
uygulamaları imzalayabiliyor muyuz

zaten amacı o fakat bütün uygulamalarda işte yaramıyo fakat süresi geçmiş uygulamalarda resimdeki gibi yaparsan kesin çözüm olmama şansı yok dediğim gibi bn sadece 2 unsigned program imzalattım diğerleri olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt