Buradan nokia'ya sesleniyorum!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Buradan nokia'ya sesleniyorum!!
Ağabeyler ne olur bana bir lumia verin lütfen :(

saygılar...

- - - Eklendi - - -

Hayır yani sadece bir kişiye bedava lumia verseniz ne olur kendiniz alıyorsunuz zaten :( lütfen ağabeyler lütfen :(

- - - Eklendi - - -

ama siz de haklısınız şimdi bana verseniz başkası da isticek ondan bana gizlice verin lütfen :(

saygılar...

maxirabit

maxirabit

Üye
Eğer bir geliştirici olsaydın sana sim free bir lumia gelirdi ama Türkiyede bu sistem var mı bilmiyorum da,yabancı Ülkelerde daha telefon piyasaya çıkmadan,geliştiricilere gönderilip beleşe telefon sahibi oluyorlar:D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
geliştiriciyim ben :P:

doctorrr

doctorrr

Üye
c biliyonmu yaviz

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
hee cerenin c si

- - - Eklendi - - -

C++

ANIL

ANIL

Admin
Yaviz o zaman senle uygulama yapmaya başlayalım

:sahan:

doctorrr

doctorrr

Üye
yaviz bi' arkadaşta c++ dan anlıyor seni onla irtibata geçiriyim onla çalışın birazcık sonra ustalaşın onunla işi büyütün benim üzerime şirket kurun sonra da batırın tüm borçları bana takıp yurtdışına kaçın bende evimin çatı katında kendimi ipe geriyim

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
la çaktırmayın bilmiyom bişey belki yollarlar diye dedim :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia Destek numarası : 4443665 ara yalvar deki bana bu telefonu vermezsenir intihar ederim de :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
yaviz bi' arkadaşta c++ dan anlıyor seni onla irtibata geçiriyim onla çalışın birazcık sonra ustalaşın onunla işi büyütün benim üzerime şirket kurun sonra da batırın tüm borçları bana takıp yurtdışına kaçın bende evimin çatı katında kendimi ipe geriyim

ahahah :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
5'i benim diğerlerini size veririm :D

Metin MF

Metin MF

Üye
:hmmm :bud:hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dfgjklhjklşjılşcgf dcgmcf gh d df c fşirkfoşewprqkefogjdıodff0cyırguıröeırnwoeeogıtok9ocfisıf9cperıkioekfjanejeıteıranrfıyturotıe0roısfjkdıfdjfkıdgikfeısdjtuwrlkıeygflhkyıptyjdşirujr5şuhjimkırhefdfrhgjhdfdf

- - - Eklendi - - -

doctorrr nickli üyemizin eski kullanıcı adı .Doktor

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Metin Stahp !!!

- - - Eklendi - - -

(metin dur)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
yaviz ben sana eyçtisi vaniks alıyımmı bitane ? :cool

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
:no:

doctorrr

doctorrr

Üye
vaniks iyidir yaa :pro:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
vaniks iyidir yaa :pro:

Ben kullanıyorum ordan biliyorum bilgisayarda yapamadıklarımı bile yapıyorum mesela videoları hd oynatıyor bu özelliği seviyorum ya :D :D :D :D :naughty: aldınızmı mesajı gençler :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt