Kadınlar ve Erkekler Arasındaki Fark!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
Kadınlar ve Erkekler Arasındaki Fark!
Bizim sigaradan sararmış bıyıklarımız yok.

Kırmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkmasını ya da bir aracın bizi sollamasını namus meselesi yapmıyoruz.

İstediğimiz her yerde ve her koşulda hüngür hüngür ağlayabiliriz. Bu bizim için utanılacak bir şey değil.

'Yoktan var edilen' bedenlerimize tapan bir karşı cins olduktan sonra, kozmetik ürünleri ve estetik cerrahinin olanaklarından sonuna kadar neden yararlanmayalım ki?

Duygusal saçmalıklar adına kredimiz var. Azıcık bile kırılsak çiçek, çikolata ya da hediye isteyebiliyoruz.

Biz saatimizi sadece zamana bakmak için kullanıyoruz. Onlar gibi kronometre, takometre, hesap makinası, barometre, termometre ve radyo bulundurması gerekmiyor.

Meslek grubumuzda 'ev hanımı' diye harika bir seçenek var.

Çirkin kadın yoktur!

Kısa boy mu? E topuklu ayakkabılarımız ne güne duruyor?

Yaşımız kaç olursa olsun uçan balon taşıyabilir, pamuk helva ve elma şekeri yiyebiliriz. İçimizde hiç büyümeyen bir çocuk var!

Fiziksel güç iddiamız yok, fakat grip olduğumuzda da ölümcül bir hastalığa yakalanmış gibi havalara girmiyoruz.

Futbol mu? Bizim tuttuğumuz takım genelde kaybetmez.

Evde bozulan eşyaları tamir ederek(!) daha da bozmuyoruz. Bunun yerine tamirci çağırmayı akıl ediyoruz.

Kıyafetlerimizden öğlen ne yediğimiz anlaşılmaz.

Harika yüzüklerimiz asla kılların arasında kaybolmaz.

İstediğimiz an çığlık atabiliyoruz. Sevinince, üzülünce, korkunca...

Sevgilimize, ağabeyimize ya da babamıza ait gömlek, kazak, mont, tişörtleri giyebiliyoruz.

Bulaşık makinesi bizim için uzay makinesi değil. Onu rahatlıkla kullanabiliyoruz.

Unutmayın! Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır.

Dereck

Dereck

Üye
Bu konunun asla sonu yok :D

• Beğen
Tepkiler: nazlican
greenmile

greenmile

Üye
erkekleri ezdirmem :)

bıyıklı kezban denmiyor bize kılla tüyle uğraşmıyoruz :ehe (genelleme yapmıyorum ama böyleleri var)

ayrıca meslek grubunda ev hanımı diye harika bir meslek varmış

bu neyin kafası diye sormak istiyorum bir canlı düşünün ki kendini ezdirmekten mutluluk duysun :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İlk cümleyi okudum gerisini okumadım zaten yanlış şeyler diye bıyıklı kız nasıl yok lisedeyken bizim sınıfta sakallısı vardı kıza hacı pala falan diyorlardı :kop2:

• Beğen
Tepkiler: nazlican ve greenmile

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
İlk cümleyi okudum gerisini okumadım zaten yanlış şeyler diye bıyıklı kız nasıl yok lisedeyken bizim sınıfta sakallısı vardı kıza hacı pala falan diyorlardı :kop2:

istisnalar kaideyi bozmaz halis :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bir kere saate zamana bakmak için kullanmıyorsunuz tamameb süs amaçlı yalanmı :D

• Beğen

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
erkekleri ezdirmem :)

bıyıklı kezban denmiyor bize kılla tüyle uğraşmıyoruz :ehe (genelleme yapmıyorum ama böyleleri var)

ayrıca meslek grubunda ev hanımı diye harika bir meslek varmış

bu neyin kafası diye sormak istiyorum bir canlı düşünün ki kendini ezdirmekten mutluluk duysun :D

ev hanımları çocuklarına evine bakınca eziliyor mu olyr ? neyse tartşmayacam senle

- - - Eklendi - - -

Bir kere saate zamana bakmak için kullanmıyorsunuz tamameb süs amaçlı yalanmı :D

hiçde bile zaman için kullanyrz randevumuza sevgilimizin yanına geç kalmayalım diye :) bide kaç dk snra msj attığını hesaplamak için :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kırmızı ışıkta makyaj tazelemiyoruz

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye

ev hanımları çocuklarına evine bakınca eziliyor mu olyr ? neyse tartşmayacam senle

- - - Eklendi - - -

hiçde bile zaman için kullanyrz randevumuza sevgilimizin yanına geç kalmayalım diye :) bide kaç dk snra msj attığını hesaplamak için :D

ev hanımlığını çok güzel bir meslek gibi gösteriyorsun da o enteresan tartış diye demedim,dün zaten kendi hem cinslerini yeteri kadar ezmiştin.Bakış acını bu yüzden anlayabiliyorum ;)

Allahtan günümüz şartlarında artık çoğu kadın en az erkek kadar eşit olduğunu düşündüğünden istisnalar hariç problem olmuyor.Öyle düşünmeyenlerin hali zaten ortada.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tamam tartışmıcam seninle:D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...