eğlence zamanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssdil1834

ssdil1834

Üye
    Konu Sahibi
eğlence zamanı

:kop:

Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayın

maxiburak

maxiburak

Üye
kardeş emegine sağlık ama bazıları heç güsel deill

omayra

Üye
11 Eylül saldırılarına atıf yapan uçaklı karikatürü eğlence zamanı başlıklı topice koymana çok şaşırdım. Nasıl bir eğlence anlayışın var ki ??? Diğerlerinden de sevmediklerim var ama o tam bir felaket!!

keremerson

keremerson

Üye
Pek eğlenmedik sanki yauw :allalla:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
11 Eylül saldırılarına atıf yapan uçaklı karikatürü eğlence zamanı başlıklı topice koymana çok şaşırdım. Nasıl bir eğlence anlayışın var ki ??? Diğerlerinden de sevmediklerim var ama o tam bir felaket!!

pardon ben anlayamadım? hangisi 11 eylüle atıf yapmış
evinde çocuğuna yemek yedirmeye çalışan annemi. ormana çakılmış uçak mı???

tunayneven

Üye
Arada iyileri var saolasın

darktempler

darktempler

Üye
güzel karikatürler devamını 4 gözle bekliyoruz

omayra

Üye
pardon ben anlayamadım? hangisi 11 eylüle atıf yapmış
evinde çocuğuna yemek yedirmeye çalışan annemi. ormana çakılmış uçak mı???

evinde çocuğa yemek yedirmeye çalışan kadın. Ormana çakılan uçakla 11 eylülün ilgisini anlayamadım?

researcher

Üye
karikatur 11 eylulle igili diil....anne dior ki ac bakim hangarın kapanı (agzını) ucak girsin (yemek yane)....bu filmlerde de uygulanan bi yontem ...ama gercekten ucak geliyor cocugun akli basından
gidiyor....

:islik:islik:islik:islik:islik

:P:P:P:P:P:P

omayra

Üye
karikatur 11 eylulle igili diil....anne dior ki ac bakim hangarın kapanı (agzını) ucak girsin (yemek yane)....bu filmlerde de uygulanan bi yontem ...ama gercekten cuak geliyor cocugun akli basından gidiyor....

bende çağrışım yaptı. Binaya çarpan uçakla ilgili başka bir haber anımsayan var mıdır ki? Ayrıca karikatürü anlatman gerekmiyordu ;)

researcher

Üye
sanki gerekti gibi bi atmosfer olustu.... :) :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye

omayra bu sana gelsin ozaman...:kop: bazıları alınabilirmi acaba...:ehe

omayra

Üye
Gayet akıllı, mantıklı, zeki, başarılı, hoş bir insanım. Alınacak bir şey yok ;)

omayra

Üye
Bayan değilim, kadınım zaten. Bayan, yabancı hanımların isminden önce getirilen hitap kelimesidir, kadın kelimesinin yerine konmak üzere tek olarak kullanılmaz. Şaka yaparken keşke kelimelerin anlamlarını bilsek, daha eğlenceli olurdu :)

:ehe :ehe :ehe

ssdil1834

ssdil1834

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu kadar kasmaya gerek yok benimde sonradan kaldırdığım ilk bakan arkadaşların rahatsız olduğu karikatürü kaldırdım ama uçak olayı falan bu yönde değerlendirmeniz ilginç doğrusu kolay kolay kimsenin aklına gelmez.

turgay89

turgay89

Üye
Bayan değilim, kadınım zaten. Bayan, yabancı hanımların isminden önce getirilen hitap kelimesidir, kadın kelimesinin yerine konmak üzere tek olarak kullanılmaz. Şaka yaparken keşke kelimelerin anlamlarını bilsek, daha eğlenceli olurdu :)

:ehe :ehe :ehe

peki niye bay wc-bayan wc demisler?:aman2:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
saol kardeş bazıları güzelmiş :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt