Turkcell'in 'Canını Sıkan' Fiyasko !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Wap üzerinden internet hizmeti sunarak geçtiğimiz yıllarda yeni bir çalışmaya atılan Turkcell'in "Bir adam vardı canı sıkılan, Turkcell-im geldi sıkıntı bitti" sloganıyla çıkan kampanyası tutmadı. Belli bir süre bedava olarak müşteriye sunulan buna rağmen hedef kitlesine ulaşmayan kampanya Turkcell'in fena halde canını sıkmış görünüyor.

Çizgi kahramanlarla başladığı reklam kampanyasını Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi temsil eden Kenan Doğulu ile tazeleyen Turkcell'i Kenan Doğulu'nun 'çekici'liği de kurtaramadı. Doğulu'nun bulunduğu reklamlardan sonra da wap'tan internete bağlanan ve turkcell-im sayfalarında gezinen müşteri sayısında fazla bir artış görülmedi.

Tam gaz süren reklam kampanyalarına rağmen istediği müşteri sayısına ulaşamayan Turkcell, tanıtım kampanyalarına bir süredir ara verildi. Firma şimdi 'kampanya müşterilerilere iyi mi iyi anlatılamadı' yoksa, 'Türk halkı için wap üzerinden internete bağlanmak için için henüz erken ve bu yönde bir adım için erken mi harekete geçildi' yönündeki görüşleri araştırmaya koyuldu.

Milyon dolarlları bulan reklam kampanyaları yaparak müşteri çekmeye çalışan Turkcell'in kampanyası fiyaskoyla sonuçlanması firmanın farklı alanlara yönelmesine de neden oldu.

Cep telefonundan görüntülü konuşma olanağı sağlayacak olan 3G projesi bunlardan ilki oldu. Ancak sadece Turkcell’in girdiği 3G ihalesini rekabet koşulları oluşmadığı gerekçesi iptal edildi. Ve 3G konusu şimdilik beklemeye alındı.

Turkcell bir süredir 'tarife yumurtlayan tavuk' kampanyasıyla müşterilerini cazip fırsatlar sunduğu konusunda ikna etmeye çalışıyor.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Milletin telefona verecek parası kalmadı bence...

__Midas__

__Midas__

Üye
İnternet güzel ama gprs çok pahalı, 60 kb 1 kontör, 1 ay bedava olsun operatör tıkanır ,denemesi bedava,,

QxQ

QxQ

Üye
reklama o kadar para ayıracağına gprs fiyatlarında adam akıllı bir indirim yap bak nasıl ilgi görüyor wap servisleri. Alala bir de Türk halkı için wap erkenmi diye kendi kendine soruyor. Para derdi yok adamların hiç akıllarına gelmiyor mu gprs üçretlendirmesinin fazla olduğu.

otoata

otoata

Üye
reklama o kadar para ayıracağına gprs fiyatlarında adam akıllı bir indirim yap bak nasıl ilgi görüyor wap servisleri. Alala bir de Türk halkı için wap erkenmi diye kendi kendine soruyor. Para derdi yok adamların hiç akıllarına gelmiyor mu gprs üçretlendirmesinin fazla olduğu.
doğru söze nedir kutluyorum!!!!:D:D:D:oke::oke::oke::oke::ehe:ehe:eheanlasanabe türkcell yalvarıyoruz indirim!!:sukur::sukur: illada banane kural var diyo namussuzlar:deal::deal: yapmasmısınız:naughty::naughty::naughty: ozamn başka operatore geceriz anlarsınızda dank eder kafanız !!!

systemchi

systemchi

Üye
Bence turkcell'in en büyük dezavantajı yukarıda söylenildiği gibi kullanım ücretleri.Dakikası 4 kontör olarak bulunan tek hat turkcell,ayrıca gprs fiyatları en fazla olanda turkcell.Turkcell de gprs ücreti 20 kb'si 1 kontör fakat vodafone'de bu durum 100 kb'si 1 kontör buyrun siz seçin operatörü.Hangisi daha ucuz ve kullanışlı.
Ayrıca yukarıda verilen gprs'in 60 kb'si 1 kontör olan bilgisi yanlıştır.Turkcellde 20 kb'si 1 kontördür.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Turkcell-im baştan fiyaskoydu acaba turkcell ne bekliyordu ki böyle canı sıkıldı?

ouSahin

ouSahin

Üye
biraz indirimm daha cazip kampanya herşeyin en iyisi demek olur:)

MedivH

MedivH

Üye
Türlcell dier operatörlerden daha pahalı indirime gitmesi lazım .... Fiyatlar böyle devam ederse başka operatöre geçcem ben ......

keremerson

keremerson

Üye
:oke::oke:

elnino_1

Üye
Konturlere nerdeyse her 2 ayda bir zam geliyor.
Milleti enayi yerine koyuyorlar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell kullananlara acayip derecede şaşıyorum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Turkcell kullananlara acayip derecede şaşıyorum.

Rehberimde 180 tane numara var ve bunların 130-140'ı turkcell. Ayrıca 7 senelik numaram. Nasıl değiştireyim ki ayrıca değiştirmekte istemiyorum. Asla telefon kesilmiyor konuşurken. Avea'da veya vodafone'da 2 saat kesintisiz konuşamazken turkcellde 7 saat aralıksız konuşabiliyorum. Eğer bunu sağlayabiliyorsa turkcell parayıda hakediyor demektir.

Ben fazla para vermeye razıyım ve veriyorumda ama karşılığında hizmetimi de alıyorum. :oke:

tunayneven

Üye
Turkcell out telsim ve avea in...

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
bakalım o tavuğun kchı ne kadar dayanacak yumurtlamaya :D:D:D:D:D:D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Rehberimde 180 tane numara var ve bunların 130-140'ı turkcell. Ayrıca 7 senelik numaram. Nasıl değiştireyim ki ayrıca değiştirmekte istemiyorum. Asla telefon kesilmiyor konuşurken. Avea'da veya vodafone'da 2 saat kesintisiz konuşamazken turkcellde 7 saat aralıksız konuşabiliyorum. Eğer bunu sağlayabiliyorsa turkcell parayıda hakediyor demektir.

Ben fazla para vermeye razıyım ve veriyorumda ama karşılığında hizmetimi de alıyorum. :oke:

1997'den 2002'ye kadar Turkcell kullandım bu süre içerisinde Turkcell'in 1. liği tartışılmaz. Ancak şu aşamada Turkcell kullananlara şaşmamak elde değil :bilmem:

Yazmış olduğun sorunları nedense ben hiç yaşamadım Turkcell harici operatörlerle :pro:

fatal19ty

fatal19ty

Üye
ben 2 mb internet kullanıyom turkcellde yani kazın tamamını yiyoz arkadaşlar avedea aynı vadafonede

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Bence turkcell'in en büyük dezavantajı yukarıda söylenildiği gibi kullanım ücretleri.Dakikası 4 kontör olarak bulunan tek hat turkcell,ayrıca gprs fiyatları en fazla olanda turkcell.Turkcell de gprs ücreti 20 kb'si 1 kontör fakat vodafone'de bu durum 100 kb'si 1 kontör buyrun siz seçin operatörü.Hangisi daha ucuz ve kullanışlı.
Ayrıca yukarıda verilen gprs'in 60 kb'si 1 kontör olan bilgisi yanlıştır.Turkcellde 20 kb'si 1 kontördür.

60kb. 1 kontör bilgisi doğrudur, fakat vodafone tabiiki daha hesaplı...:oke:

kubilay212

kubilay212

Üye
bence en uygunu suan vodafone özellık le de gprs olayı

dsfsdgsd

Üye
heee öyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt