Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emre9080

emre9080

Üye

19 kardeşim hayırdır?

meraktan Sordum benim 15.d

- - - Eklendi - - -

telefonu pc ye bağladıktan sonra otomatik olarak bir pencere açılır. O pencerede telefonun resmi falan vardır videolar görüntüleri al falan yazar. Ama şu anki final sürümünde bu olmuyor. "mtp aygıtı bağlanılamadı" diyor. SEBEP? Ha bide bu xp de bilgisayara hiç bağlanamıyor. Windows 7 de bi süre geçtikten sonra bilgisayarımı açıp girebiliyorum. Inşallah sorunumu anlamışsındır.d

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

telefonu pc ye bağladıktan sonra otomatik olarak bir pencere açılır. O pencerede telefonun resmi falan vardır videolar görüntüleri al falan yazar. Ama şu anki final sürümünde bu olmuyor. "mtp aygıtı bağlanılamadı" diyor. SEBEP? Ha bide bu xp de bilgisayara hiç bağlanamıyor. Windows 7 de bi süre geçtikten sonra bilgisayarımı açıp girebiliyorum. Inşallah sorunumu anlamışsındır.d

O sorun bilgisayarındaki OVİ Suite den yapar dostum. Tel. ile alakalı değil.

emre9080

emre9080

Üye

O sorun bilgisayarındaki OVİ Suite den yapar dostum. Tel. ile alakalı değil.
Hmm sen bu son sürümü herşeyi son sürüme göre yüklemişsin hem telefona göre hemde bilgisayara göre

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Hmm sen bu son sürümü herşeyi son sürüme göre yüklemişsin hem telefona göre hemde bilgisayara göre

Hayır bunun için tel. bi ayarlama yapmadım. Sadece OVİ'ni güncelleyada telefonu başka bir USB soketine takmayı dene.

emre9080

emre9080

Üye
Hmm tamam Kanka teşekkürler.d

emre9080

emre9080

Üye
ben kendi cfw mi yazabilir miyim?

emre9080

emre9080

Üye
hadi bakalım int kafede mod nokia cooker falan yazıyordu indirdim evde denerim artık :D

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
dostum rar dosyasında crc hatası diyo dosyalar çıkıo ama rofs 2 çıkmıyo rar dan . Onu bi hallet.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
rofs2 rardan çıkmıyodu hallettin mi ?

emre9080

emre9080

Üye
yaptım dostum değişik bişey oldu tema efekti falan süper.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim cfw yaptım çok değişik birşey oldu jin hao tema efekti kullandım öyle süper oldu ki sorma.d

Hayırlısı olsun kardeşim kullan hatalarına bak varsa. Yoksa yayınla gitsin.

emre9080

emre9080

Üye

Hayırlısı olsun kardeşim kullan hatalarına bak varsa. Yoksa yayınla gitsin.

Senin cfw nin üzerine hack yaptım batarya görüntüsü saat görüntüsü wigetler jin hao tema efekti menü iconları falan hep değişti :)

- - - Eklendi - - -

dostum bundan bir önceki sürümünde sessiz moddayken titreşim yoktu onu nasıl düzelttin söylermisin?. Bunu sormamın sebebi bu son sürümde güncellemeleri wifi ile yüklemek zorundayım ama bir önceki sürümde telefonun kendi internetiyle yükleyebiliyorum bu yüzden önceki sürümde sessiz modda titreşim sorununu halledersek onun üzerinde kendime özel cfw hazırlayacağım.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Senin cfw nin üzerine hack yaptım batarya görüntüsü saat görüntüsü wigetler jin hao tema efekti menü iconları falan hep değişti :)

- - - Eklendi - - -

dostum bundan bir önceki sürümünde sessiz moddayken titreşim yoktu onu nasıl düzelttin söylermisin?. Bunu sormamın sebebi bu son sürümde güncellemeleri wifi ile yüklemek zorundayım ama bir önceki sürümde telefonun kendi internetiyle yükleyebiliyorum bu yüzden önceki sürümde sessiz modda titreşim sorununu halledersek onun üzerinde kendime özel cfw hazırlayacağım.

Sorun DOLBY HEAD phone daydı. Onu değiştirdim sorun ortadan kalktı.

Üst Alt