Lütfen biri bana yardımm etsinn..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost55

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen biri bana yardımm etsinn..
kafayı yemek üzereyim.telefonum hackli olduğu halde neden şeffaf saat ve weather widgetleri yükleyemiyorumm.Yüklü uygulamalardan signed olan weather widgeti kaldırıyorum.şeffaf olanı yüklemek istediğimde "Yüklenemiyor.Bu yerleşik bir bileşen" hatası veriyor. Yükleyenler nasıl yüklüyor bunlarııı.Delirecem artıkkk....

asigsasi

asigsasi

Üye
joslog mod uygulaman lazım

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
avkon uygulaman lazım ;)

dost55

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkürler ama nasıl yapacam bunu?Bu mod bütün ayarlarımı bozarmı telefonumun?

asigsasi

asigsasi

Üye
herkes yapıyor sen niye yapamıyorsun olmayan yer neresi

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
evet yaa nasıl olmuyor anlatsana

dost55

Üye
    Konu Sahibi
konuda anlatılanları sırasıyla yaptım.Ancak işlemi yaptıktan sonra menüde bulunan programların bazılarının iconları görünmüyor.ayrıca Rom Patcheri açtığimda aktif görünmüyor ve aktifleştirilmiyor.Ve de bahsettiğim şeffaf uygulamaları yükleyemiyorum yine.Konuda bahsedildiği gibi Aknlcon.dll1 olarak değiştirdiğimde menü normale dönüyorrr..

- - - Eklendi - - -

Ayrıca şunuda belirteyim benim teldeki ROMPatcher de 2 tane yama bulunuyor.İnstall Server RP+v1.7 ve Open4All RP+ diye.

asigsasi

asigsasi

Üye
yanlış Aknlcon.dll dosyayı atmış olabilirsin telefonun ne ise ona göre sistem modlama bölümünde üst konu da var oradan bulabilirsin 2 adet yama yeterli telefonu hangi konudan hackledin

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
zor bişi değil aslında telin hafızadaki ikonları e ye devirediyorsun olay bu

MaxipmaN

Üye
hazır modlara baktın mi iki dosya atıyon oluyo

najanaja

najanaja

Üye
Kardeşim öncelikle bu widgetleri sis olarak kuramamanın nedeni yani yerleşik bileşen hatası uyguladığın hack ten kaynaklanıyor c/sys/bin içerisinde installserver.exe var onu deiştirmen gerek ama yinede kiminde işe yaramıyo yada farklı bir hack yöntemi varsa onu dene yoksa asla o iki widgeti sis olarak kuramazsın tele. 2. si modu uyguladığında mifleri eksik kopyalamışsın o yüzden ikonların bi kısmı war bi kısmı yok buna dikkat et z/resource/apps den e/resource/apps ye hiç eksik mif kalmamalı buna özen göster bütün mif uzantılı dosyaları kopyalamalısın dikkat et ki bu işleme telefonu açamayabilirsinde. modu sorunsuzca uyguladıktan sonra artık sis olarak widget yüklemen gerekmeyecek sadece ikon dosyalarını yani mif uzantılı dosyaları kullanacaksın bu sayede her türlü widgeti kullanabilirsin. Şimdi modlama bölümüne tekrar gir joshlog modunu bul ve bütün işlemleri tekrar uygula harfi harfine, bütün sorunların hallolacak :oke:

dost55

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, telefonu "nokia belle fp2 hacklendi+resmli" konusundan hackledim.Olay bencede basit,yanlış yaptığımı zannetmiyorum ama hata yapmış olabilirim.Şimdi tekrar deneyeceğim.Umarım telefonu bozmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt