Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tableti laptop gibi yapmak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East
Üye
Konu Sahibi
tableti laptop gibi yapmak
arkadaslar 7 inc ekranli tabletimi laptop gorunumu vermek istiyorum otg kablosu ile klavye takabilirmiyim. ve 7 inc boyutunda klavye varmi nerelerden bulabilirim peki yorumlarinizi bekliyorum
konu yanlis yerde ise tasiyin lutfen
BreakerZote
Üye
Yaparsın Klavyeli Kılıflar Var Hazır İstersen OTG ile Kablosuz Klavye Mouse Bağla Aklına Geleni Yap
The East
Üye
Konu Sahibi
yorumun icin saol onu internette gordumde internetten alisverisi sevmiyorum nerelerde satilir o kiliftan.
BreakerZote
Üye
Hocam Bende Gittigidiyordan Aldım Ama Bilgisayarcılarda Satmaya Başladı Bir Bakın Derim
The East
Üye
Konu Sahibi
cok saol yarin gidip bilgisayarcilari arastircam
samsunlu1907fb
Üye
bende de 7 inc tablet var. Bimden 30 tl ye klavye aldım çalıştı. mouse konusunda emin değilim, fakat aldığın ürünü önce bir dene, ben tableti bime götürdüm denedim çalışınca aldım.,kolay gelsin
The East
Üye
Konu Sahibi
otg kablosu ile bagladin dimi yoksa normal usb girisimi var
exper e7han bilgisayar aldigimda hediye vermislerdi
samsunlu1907fb
Üye
benim onyo marka tablette normal usb giriş yok,2 tane otg girişi var. Bi tanesi bilgisayar bağlantısı diğeri, tablete bir şey bağlamak için, hem aldığım klavye de usb aparatıda mevcut , polypad klavyenin markası
The East
Üye
Konu Sahibi
neyse iyi geceler ben uyucam yarin tableti goturur gezdiririm bulurum ins.
Dediğin olur mini usb girişli 5 pinli tablet klavyeleri var onlar uyar mause bazı tabletlerde imleç çıkıyor bazılarında çıkmıyor, ama hiçbir tablet leptop'un yerini tutamaz