sis yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
sis yapmak
merhaba arkadaşlar video editör uygulamam fortmattan sonra gitti hangisi ni yüklesdimse görsel efek olmadı bir arkadaşım 603 aldı bende yüklü uygulama yı topladım ama bunu sise nasıl çevireceğin onu bilmiyorum bu konuda siz kıymetli arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

asigsasi

asigsasi

Üye
evet bi halledin şu işi

asigsasi

asigsasi

Üye
bekleriz alıştık beklemeye:D

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar arkadaşlar yarın öğleden sonra Allah izin verirse kafede pc den uplayacam telden uplayamadım

bekletmek istemezdim

asigsasi

asigsasi

Üye
inşallah bu konudan birşey çıkar

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
buyurun arkadaşlar orjinal vide editör bunu sise ceviririksek güzel olacak valla iyi çalışmalar

- - - Eklendi - - -

mp3 olarak upldim jar zip uplamadi

asigsasi

asigsasi

Üye
inşallah olur kurtuluş a pm attım bakalım

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
buyurun arkadaşlar orjinal vide editör bunu sise ceviririksek güzel olacak valla iyi çalışmalar

- - - Eklendi - - -

mp3 olarak upldim jar zip uplamadi

Ohhhhhooooooo Bune Kardeşim :D

Hangisi Resource Dosyası (Belli Olmayanlar Hariç), Hangisi Sys Dosyası (Belli Olmayanlar Hariç), Hangisi Private Dosyası (Belli Olmayanlar Hariç)

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
takip edilirse yerleri belli adina gore dosyalar yerlestiriliyor AMA DAHA KOLAYI SIS EDITOR ILE BURADAN BIR VIDEO EDITOR UYGULAMASINI E: DATA ya tumunu cikarrip takip edileblir

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
takip edilirse yerleri belli adina gore dosyalar yerlestiriliyor AMA DAHA KOLAYI SIS EDITOR ILE BURADAN BIR VIDEO EDITOR UYGULAMASINI E: DATA ya tumunu cikarrip takip edileblir

O Dediğini Zaten Yaptım, Şuan Pcden Bakıyorum Dosyalara, SİS Halindeki Paketi Çıkarttım, Ona Göre Yerleştiriyorum, Ama Bazı Dosyalar Nereye Gidecek ? Diğerinde Yok..

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
ha onu diyorsun bak haklisin ancak arkadatan bakarim yanliz o gorsel efekler .pkg dosyalari onlar reseurce apps contens icinde bir klasor var adini ezberlemedim iste eksiklik orda zaten

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
ha onu diyorsun bak haklisin ancak arkadatan bakarim yanliz o gorsel efekler .pkg dosyalari onlar reseurce apps contens icinde bir klasor var adini ezberlemedim iste eksiklik orda zaten

350 Dosyayı Attım, Geriye Kalan Dosyalar Kaldı, Onlarda pkg ve Birkaç .dat Dosyası.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
tamam pazartesi arkadastan bakarim insallah yazarim buraya

asigsasi

asigsasi

Üye
ne oldu bu olay rafa kaldırdı herhalde

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Ha ha ha koca forumda yapan var sen kafanı takma fakat dosya yolunu bilmeden yapta göreyim.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
aynen dosya yolunu bilmeden levent te birşey yapamaz

- - - Eklendi - - -

tek çare flash atmak kaldı video düzenleyici n zaman geri gelir

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
o gün fotoğraf ceksem di iyi olacak mıs desenize Türk'ün aklı sonradan gelir derler ya :)

- - - Eklendi - - -

Ha ha ha koca forumda yapan var sen kafanı takma fakat dosya yolunu bilmeden yapta göreyim.

formda yokmu orijinal dosya takibi yapıp bilgi verse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt