8 için 8 dolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
8 için 8 dolar
Yeni geliştireceğiniz mükemmel uygulamaların dünya genelinde görülüp, denenip, satın alınabilmesi için gereken tüm imkanları sunmakta. Size sunulan bu imkanlar ile uygulama geliştirmeye istediğiniz her an başlayabilirsiniz. Geliştirdiğiniz bu uygulamaları çevrim içi pazarda yayınlamak için gereken tek şey ise üyeliği. Bu üyelik sayesinde uygulamanızın indirilme oranlarını, hangi bölgelerden indirildiğini, gelirinizi vs. takip edebilirsiniz.Öğrenciler için ücretsiz olarak sunulan bu hizmete normal kullanıcılar 99$ ödeyerek sahip olabilirler. Geçerli bir kredi kartı yada PayPal hesabınız var ise bu imkandan faydalanmak için 30/10/2012 – 7/11/2012 tarihleri arasında üyelik başvurusunda bulunabilirsiniz. İlk aşamada ödeyeceğiniz 99$ ücretin 91$’ı , yani sadece bu 8 günlük süre içerisinde 99 yerine olabileceksiniz.Üyelik ile sahip olunan kazanımlar:
  • Ücretsiz ve uygulamanızı test etmek için öykünücü (emulator)
  • Kod örnekleri ve bilgilerden oluşan çevrimiçi kütüphaneye erişim
  • Uygulamanızın satışını sağlamak için ipuçları
  • Sertifikasyon gereksinimleri ve ilkelerimiz hakkında bilgiler
  • Uygulamanızın özelliklerini öne çıkarmanızı sağlayacak klavuzlar ve ipuçları
  • Uygulamanıza deneme sürümü özelliğinin eklenmesi
  • Uygulama içi sipariş (in-app purchase) desteği ile kullanıcılarınız uygulamanız içerisinden ürün satın alabilecek.
  • Uygulamanızın gerçek bir cihazda test edilmesi
  • Ücretli – Ücretsiz uygulamalarınızın pazarda yayınlanması
  • Uygulamalarınızı dünya genelinde pazara sunma, ülke/bölge bazında fiyat belirleme
  • Kişisel pano’dan ilerleme durumunuzu, indirilme oranlarınızı izleme, uygulamalarınızı yönetme.
  • Diğer Windows Phone uygulama geliştiricilere soru sorabilir yada tavsiyede bulunabilirsiniz.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Yok mu burdan bi geliştirici?? :)

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
geliştiriciler için bu fırsat kaçmaz :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bilgisayarda pek çok konuda iyiyim ama programlama dili bilmiyorum. :cry:
Yoksa hiç kaçırmazdım bu fırsatı.
Konu için teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bilgisayarda pek çok konuda iyiyim ama programlama dili bilmiyorum. :cry:
Yoksa hiç kaçırmazdım bu fırsatı.
Konu için teşekkürler.

bence kıy 8$'a cihazı alınca ucretsiz uygulama deneme ayricaligini kullanirsin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben dalsam mı acep :hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
Muhteşem. Gelişmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Senin durdugun hata hem de ucretsiz sana.

ben geliştirici araçlarını şuan dreamspark dan ücretsiz indirebiliyorum abi zaten ama iş güç den fırsat bulamam diye uğraşmıyorum okulu bi bitirelim hayırlısıyla da :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin

ben geliştirici araçlarını şuan dreamspark dan ücretsiz indirebiliyorum abi zaten ama iş güç den fırsat bulamam diye uğraşmıyorum okulu bi bitirelim hayırlısıyla da :)

Onu demedim can gercek cihazlarda uygulama deneme ozelliginden bahsediyorum:ehe

windowstelefon

windowstelefon

Üye
Üniversite okuyan arkadaşlar kaçırmasın derim, vaktiniz var ise bunlar çok güzel fırsatlar ;) Mezun olduktan ve işe girdikten soran zamanınız olmayacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt