doctorrr
Üye
dur linkini veriyim
nasıl kaçırdık
![]()

http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...-style-faciasi-minoo-vapur-dumani-715189.html
dur linkini veriyim
nasıl kaçırdık
![]()

- - - Eklendi - - -
neden hem yürüyüp hem yazamıyomusun??2 işi aynı anda yapamayanlardanmısın?
Ohooo ben varya yürürken sakız çiğneyip,telefonda sohbet edebilir ve diğer telefondan da sms atabiliyorum![]()

ama bir elimde laptop vardı bir yandan arkadaşlara yetişmeye çalışıyor ve dar yolda arabalar geçsin diye kenara çekilirken çamurlara basmamak için mücadele veriyordum bir de ekrana güneş vurunca o kadar oldu![]()
mobilim 
nerede yaşıyon çok merak ettim masayi marada mımobilim
![]()

Canım arkadaşımm. Tanıştığıma ciddi anlamda "iyi ki" dediğim bir arkadaşım. O eğlencelidir ya o candır. Essa anlatılmaz öyle. Gülerken görmelisiniz onu 
Hahaha yorumlar baştan sona çok iyi
Yalnız bir şeye takıldım ben; ben mi Esra'dan daha sertmişim hihihi
Essa ben sana demiyorum artık bir şey. Vallaha da demiyorum
Canım arkadaşımm. Tanıştığıma ciddi anlamda "iyi ki" dediğim bir arkadaşım. O eğlencelidir ya o candır. Essa anlatılmaz öyle. Gülerken görmelisiniz onu
![]()

Ama niyekiiiÇok iyi biri diyesim varken diyemiyorum

Hahaha yorumlar baştan sona çok iyi
Yalnız bir şeye takıldım ben; ben mi Esra'dan daha sertmişim hihihi
Essa ben sana demiyorum artık bir şey. Vallaha da demiyorum
![]()
Gülmemede gelince kendimden geçtiğim bi gerçek.Allah beni hep güldürsün 
şimdilik ;
Yakında ;![]()
![]()

gangnam style![]()
Ve dediğim gibi de oldu. Ama bu kadar olacağınıda beklemiyordum doğrusu
Herkesin tanımasını tavsiye edebileceğim, biraz takıntılı, biraz asabi, ama bunları gölgede bırakacak kadar da neşeli ve cana yakındır kendisi. Çılgındır. Onun hakkında kimin ne düşündüğü umrunda olmaz. O sadece önüne bakar ve hayatını yaşar. Yüzyüze tanışma şerefine bile nail oldum kendisiyle. Kısacası; çok sevdiğim bir ablamdır. Tekrar herşey için teşekkür ediyorum ablacığım![]()
ama haklıydım
Mami, ya beeeen ...![]()

Şimdi bu minibüs şoförü yüzündenmi asabi ve takındılı oldumki benama haklıydım
![]()