Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
750 TL'ye Android Telefon Tavsiyeleriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhendis0429
Üye
Konu Sahibi
750 TL'ye Android Telefon Tavsiyeleriniz
Merhaba Arkadaşlar, bugün android bir telefon alıcam ve telefonda en çok kullanacağım şey ingilizce sözlük uygulaması olacak. Daha hiç android telefon kullanmadım ve pek anlamam sizce 750 TL ye hangi telefonu almalıyım.
seytan_avcisi
Üye
motorola atrixin kampanyası sürüyorsa alabilirsin
codblackops2
Üye
android işlemci değil işletim sistemidir..
2.el temiz galaxy s2 bulursan güzel olur fakat 0 istersen sony xperia neo v,samsung galaxy w'ye bakabilirsin
muhendis0429
Üye
Konu Sahibi
1- Galaaxy W 750 TL
2- Motorola Atrix 700 TL
3- Xperia Neo V 800 TL
Akşamdan beri bakıyorum bu üçü ön plana çıkıyor, sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar.
polat_karaduman
Üye
Sony tercih et
smh60
Üye
Wonder derim
muhendis0429
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Sony Xperia ya karar verdim ama şimdi de xperia nın hangi modeli olduğuna karar vermeye çalışıyorum 750 TL - 1000 TL arası bir modelini bugün alıyım diyorum.
seytan_avcisi
Üye
arkadaşım atrix donanımsal olarak wonderdanda neo vdende iyi şbak ben bunu wonder kullanarak söylüyorum.
ben wonder aldıpğımda atrix bu kadar ucuz değildi kaçırma
muhendis0429
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar 750 diye çıktık yola, electroworld, teknosa, bimeks, darty ve mediamarkt'a gittim 750 civarı olanlar pek içime sinmedi ve sonuç olarak 1.5 Ghz Çift çekirdek Android 4.0.1 Huawei Ascend P1 i 1200 TL'ye tercih ettim.
Arkadaşlar 750 diye çıktık yola, electroworld, teknosa, bimeks, darty ve mediamarkt'a gittim 750 civarı olanlar pek içime sinmedi ve sonuç olarak 1.5 Ghz Çift çekirdek Android 4.0.1 Huawei Ascend P1 i 1200 TL'ye tercih ettim.
750 tl bütçe biçiyorsun 1200 tl ye telefon alıyorsun Hayırlı olsun ne diyeyim
qweqwe16540
Üye
Senin İçin En İyisi huawei ascend p1 s3 le aynı degerlerde sıfırı 1000tl civarı 2. elini 850-800 civarı
- - - Eklendi - - -
En iyi tercih yapmışın o telefonun üstüne tanımıyorum
sevketozben
Üye
sony experia sola önerebilirim adroid 2,3 kullanır fakat 4,03 ICS destekler ve aynı zamanda NFC özelliğinede sahiptir. 0 890tl saturn de indirime girdi 799 tl