benziyor ama o değil,onun kamera çok tepede duruyor
Bu dizide görünen telefon Beyaz Lumia 920'mi yoksa bana mı öyle geliyor![]()
benziyor ama o değil,onun kamera çok tepede duruyor
Orjinalde ise daha aşağıda
Lumia 920'yi bekleye bekleye halüsinasyon görmeye başladım
Her gördüğüm telefonu ona benzetiyorum![]()

az kaldi bir iki gun sonra git bir nokia shopa gercegini gor de yuregin serinlesin![]()

Onu orda görüp de alamadan geri gelmek,çok fena olur çok
az kaldi bir iki gun sonra git bir nokia shopa gercegini gor de yuregin serinlesin![]()

Lumia 920'yi bekleye bekleye halüsinasyon görmeye başladım
Her gördüğüm telefonu ona benzetiyorum![]()

dizilerde filmlerde iphone blackberry gibi cihazlar kullanılmaya devam ederse nokia isterse dünyanın en iyi cihazını yapsın popülerliği yakalayamaz.. Böyle işlerde cihazdan çok reklam önemlidir. Mesela Iphone u herkes bilir ama nokinın lumia serisinden veya özelliklerinden teknolojiyle yakından ilgilenenler dışında haberi olmayan birsürü insan var..

haklısın kardeşim ben adama lumia diyorum o mumyamı diye soruyor gülermisin ağlarmısın sivasta bende başka bilen on tane daha adam çıkarmı bilmiyorum bu telefonlarıdizilerde filmlerde iphone blackberry gibi cihazlar kullanılmaya devam ederse nokia isterse dünyanın en iyi cihazını yapsın popülerliği yakalayamaz.. Böyle işlerde cihazdan çok reklam önemlidir. Mesela Iphone u herkes bilir ama nokinın lumia serisinden veya özelliklerinden teknolojiyle yakından ilgilenenler dışında haberi olmayan birsürü insan var..