Nokia Çevrimiçi Anket

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Çevrimiçi Anket
arkadaşlar nokia bana telefonunuz hakkında ne düşünüyorsunuz die bir anket yolladı.. Bu anketi sizinle paylaşmak istedim görmeyen varsa bu linke tıklasın (telefondan) ve telefonlarımızda olan sorunları nokia'ya bildirelim bu bizim için bir fırsat. Anketin telefonun yardım menüsünden "ipuçları ve teklifler" kısmına gelmesi lazım..

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Banada bugün ipucu olarak ekrana geldi.Ama ankete katılmadım.Ayrıca ne kadar bildirirsen bildir,bu zamana kadar çözüm gelmediyse bu saatten sonrada gelmez.

CABBAR

CABBAR

Üye
Bana daha önce iki defa gelmişti ilkine yazdım bişeyler ikinciye yazmaya tenezzül bile etmedim

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
nokia böyle bir anket yaptıysa vardır bi bildiği.. ama tabi her telefona gönderdiyse bunu görüşlerinize katılıyorum..

anadolumm

Üye
aynen bana da sosyal ağlar uygulamasıyla ilgili geldi bugün

eren3546

eren3546

Üye
belle refresh de donma sorunu var önceki sürümde de sorunlar vardı
format atmak tan sıkıldım 10.20 tane program yüklüyorum telefon aptallaşıyor kamera si için almıştım ama yeter artık
telefonum sahibinden de yayında bir daha nokia mi asla

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
belle refresh de donma sorunu var önceki sürümde de sorunlar vardı
format atmak tan sıkıldım 10.20 tane program yüklüyorum telefon aptallaşıyor kamera si için almıştım ama yeter artık
telefonum sahibinden de yayında bir daha nokia mi asla

ama en iyi kamerada nokıada

realplayer2

realplayer2

Üye
benim de fp2ye ilk ipucu olarak bu anket geldi

MaxipmaN

Üye
bende çıkmadı :D

The Equalizer

The Equalizer

Üye
Açıkçası çok da umurlarında olduğunu zannetmiyorum ama bana gelen ankette arkadaşlarıma tavsiye edip etmeyeceğim ve sebebi sorulmuş.Gayet içten cevapladım ve 5 puan verdim.Sebebi de symbiandan desteğin çekilmesi.Bütün sistemlerle yarışabilecek bir sisteme sahipken bu sistemi yok etmeye,kaderine mahkum etmeye ne denir bilmiyorum.Bu saatten sonra asla Nokia almam ve kimseye de tavsiye etmem.Daha 1-1,5 yıl önce yeni bir telefon çıkarıyorsun 2016ya kadar destek vereceğini söylüyorsun eee sonuç?1 yıl sonra destek bitti diyorsun :hmmm Ben böyle satış politikasına limon suyu sıkayım :kotu: Aklı sıra kullanıcıları wpye yönlendirecek sonra yine kahırdan öldürecek.Yemezler.Bu kez kafana yersin sopayı :horse:O çok güvendiğin wpleri de göreceğiz bakalım Türkiye'deki piyasan ne kadar düşecek.Kırbacı iyi yiyeceksin bu kez tüketiciden :kirbac:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt