Büyük Buluşma...

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye

- - - Eklendi - - -

Behzat ç. Küfür edince dizi, Cem yılmaz küfür edince komik, Can yücel küfür edince de edebiyat, biz edince TERBİYESİZ oluyor. Tutmayın beni :D

biri bana laf mı etti ? daha demin +18 video paylaştım :)

__xXx__

__xXx__

Üye
neyse millet bana müsade bi iki işim var sora uğramaya çalışırım allah rahatlık versin hepinize

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
:hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
O değilde; şimdi buradaki mesajlarımız silinecek ya taşınınca, çok zoruma gidecek la :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
niye zoruna gidiyor

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
O değilde; şimdi buradaki mesajlarımız silinecek ya taşınınca, çok zoruma gidecek la :D

Niye taşınsın onu anlamadım illa gececilerde mi sohbet edilir başka bi konu açıldı kendi tayfamızı topladık sohbet ettik orda kargaşa çıkmasın diye en fazla sohbet cafe ye alırlar gereksizlere atmazlar ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859
jackalmami

jackalmami

Üye
Bi 'o değilde' daha; Gececilerin yeri ayrıymış aga, bugün onu farkettim. Insan kendini 2 milyonun önünde konuşma yapıyormuş gibi hissediyor. Gececiler daha bi özelmiş gibi :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Buraya kimin baktığını söyleyin ben konuşurum ;)

- - - Eklendi - - -

Bi 'o değilde' daha; Gececilerin yeri ayrıymış aga, bugün onu farkettim. Insan kendini 2 milyonun önünde konuşma yapıyormuş gibi hissediyor. Gececiler daha bi özelmiş gibi :D

Ben yatıyorum gececiler orda iyi geceler...

jackalmami

jackalmami

Üye

Niye taşınsın onu anlamadım illa gececilerde mi sohbet edilir başka bi konu açıldı kendi tayfamızı topladık sohbet ettik orda kargaşa çıkmasın diye en fazla sohbet cafe ye alırlar gereksizlere atmazlar ;)

Aynı şey canım ne fark eder. Sonuçta ikisinde de postlar sayılmıyor. Taşınmasının nedeni de, sohbet konularının zaten var olması. Izin verilmiyor. Ben mi öğreteyim bu saatten sonra :D

- - - Eklendi - - -

Buraya kimin baktığını söyleyin ben konuşurum ;)

- - - Eklendi - - -

Ben yatıyorum gececiler orda iyi geceler...

Hayırlı geceler de şakasına takılıyordum ben :bye2:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

Aynı şey canım ne fark eder. Sonuçta ikisinde de postlar sayılmıyor. Taşınmasının nedeni de, sohbet konularının zaten var olması. Izin verilmiyor. Ben mi öğreteyim bu saatten sonra :D
Sohbet Cafe de post kasılmadığını unutmuşum. Her ne haltsa taşısınlar önemi yok ben görüştüm ya milletle yeter :oke:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
tarık abi telefonuna yeni most vanted i yükledin mi bide kulaklık olarak ne aldın

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
tarık abi telefonuna yeni most vanted i yükledin mi bide kulaklık olarak ne aldın

Hala kulaklık almadım kardeşim. Mostwanted yükleyemedim internet yok pakette bitmek üzere 1 ay sonra eve gidince hem Jelly Bean yuklerim hemde Moswanted :eller:

Üst Alt