2 Ayrı Sim Kartı Tek Sim Kart Yapma ?

Sponsorlu Bağlantılar

DeHaYaS

Üye
    Konu Sahibi
2 Ayrı Sim Kartı Tek Sim Kart Yapma ?
Bundan 8-9 yıl önce, çift sim kartlı telefonlar yokken böyle bir sistem vardı.

Telefonculardan aldığımız basit bir sim kart yuvası ile 2 sim kartı ufak ufak kesip bu sime yerleştiriyorduk ve telefonu kapatıp açınca sistem diğer sim kartı okuyordu.

Bu günlerde de 2 telefon taşımak zor gelmeye başladı, çift simli telefon da almak istemiyorum desire s telefonumdan vazgeçemediğim için ve sizlere sormak istiyorum bu eski yöntemi hala kullanan, adını bilen yada nereden, nasıl temin edebileceğimizi bilen var mı ?

R.A.M

R.A.M

Üye
babam hala kullanıyor :)

- - - Eklendi - - -

telefoncu parlak yeri kesiyor 2 hattı birleştiriyor onunda metal sim kart gibi yeri var oraya takıyor o kadar basit

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bir Operator Sirketlerine Sor Bence :/

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
benimde merak ettiğim bir konuydu açtığın için teşekkür ederim ümraniyede 2-3 yıl önce bi telefoncunun camında afiş gördüğümü hatırlıyorum iki hat tek simkart yapılır diye :)

aleranol

aleranol

Üye
eğer böyle birşeyi yapabilirsek ben anneme yaparım.

DeHaYaS

Üye
    Konu Sahibi
Bugün bir kaç telefoncuya sordum öyle bir şeyin artık olmadığını söylediler. Küçük bir ildeyim, belki ondan da olabilir İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde belki devam ediyordur ama ben burada bulamadım.

NiggaRay

Üye
Benim pederde var öyle bi kart kaç sene önce yaptırmis. Bende gittim telefoncuya yapmıyoruz dediler. Hatta onun bi adı vardı doğuran kart mı öyle birşey.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
2 hat aynı anda açık kalmadığından çok tercih edilen birşey olmadı bu yöntem. Üzerine çift sim kartlı telefonlar çıkınca da unutuldu gitti.

DeHaYaS

Üye
    Konu Sahibi
2 hat aynı anda açık kalmadığından çok tercih edilen birşey olmadı bu yöntem. Üzerine çift sim kartlı telefonlar çıkınca da unutuldu gitti.
Çift hatlı telefonlar çıktıda çift işlemcili değil ki hiçbirisi :)

nette şöyle bir kaç sayfa buldum fakat tr de yok galiba bunlar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Çift hatlı telefonlar çıktıda çift işlemcili değil ki hiçbirisi :)

nette şöyle bir kaç sayfa buldum fakat tr de yok galiba bunlar

General Mobile ın çift işlemcili modelleri mevcut diye hatırlıyorum. 1 hat ile konuşulurken 2. hat da aktif oluyor yani.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
General Mobile DST 800 modeli var örneğin.
Ayrıca Piranha'nın ve birkaç markanın daha "çift hat-çift işlemci" özellikli telefonları mevcut.

• Beğen
Tepkiler: DeHaYaS

Üst Alt