Nokia 808'mi iPhone 5'mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
    Konu Sahibi

sorun yok o zaman. Ama sen telefondan ne beklediğini söylersen herkes yorum yapabilir

- - - Eklendi - - -

400 $ kontratlı fiyat bu 1. Türkiye'ye resmi olarak gelmedi bu 2. Yine oraya göre daha pahalı olacak ama bu kadar değil.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4736964791690&set=a.2033539127738.2124112.1521973116&type=1&relevant_count=1 bakarsan görürsün

Jomolocco

Jomolocco

Üye
at la essegi kiyaslamassin resmen

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4736964791690&set=a.2033539127738.2124112.1521973116&type=1&relevant_count=1 bakarsan görürsün

linkle bakamıyorum. Ne göreceğimi söyler ya da gösterir misin lütfen

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
fotoğraf çekmeyi seviyoruz ve internete girmeyi sörf yapmayı. Oyunlar iyi zaten . Uyg. Felan önemli değil

internet istiyorsanız Symbian iOS kadar başarılı değil. Symbian için adam akıllı oyun da çıkmıyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

türkiyeye resmi olarak gelmedi demiştin fakat bimekste iphone 5 3400 tl

resmi değil işte kendin de söylüyorsun. Apple henüz Türkiye'ye yollamadı. Bu gelenler direk Apple'dan değil. Bu yüzden aşırı pahalı.

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
    Konu Sahibi

internet istiyorsanız Symbian iOS kadar başarılı değil. Symbian için adam akıllı oyun da çıkmıyor :hmmm

biz aslında aldığımız bir telefonu oyun oynamak için almıyoruz çünkü biz arasıra oyun oynar, sık sık internete girer ve bol bol mesajlaşırız ayrıca program yükler, arkadaşlarımıza göndeririz kısacası biz aldığımız telefonu bilgisayar gibi kullanırız evimizde bilgisayar olsa bile telefon bizim herşeyimizdir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
biz aslında aldığımız bir telefonu oyun oynamak için almıyoruz çünkü biz arasıra oyun oynar, sık sık internete girer ve bol bol mesajlaşırız ayrıca program yükler, arkadaşlarımıza göndeririz kısacası biz aldığımız telefonu bilgisayar gibi kullanırız evimizde bilgisayar olsa bile telefon bizim herşeyimizdir

internet diyorsun program diyorsun ben iOS diyorum sen Symbian diyorsun :hmmm

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

resmi değil işte kendin de söylüyorsun. Apple henüz Türkiye'ye yollamadı. Bu gelenler direk Apple'dan değil. Bu yüzden aşırı pahalı.

aşırı pahalı olmasına rağmen geldikten birkaç gün sonra sorduğumda elimizde kalmadı demişlerdi işte yurdum insanı

- - - Eklendi - - -

biz symbianda *.ppt, *.doc ve *.xls dosyaları hazırlarız ve yazdırırız iosta bunların hangisini yapabilirsin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aşırı pahalı olmasına rağmen geldikten birkaç gün sonra sorduğumda elimizde kalmadı demişlerdi işte yurdum insanı

sırf hava atmak için alanlar var onlara diyecek bi şey demiyorum

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

biz symbianda *.ppt, *.doc ve *.xls dosyaları hazırlarız ve yazdırırız iosta bunların hangisini yapabilirsin

hepsini. Markette programlar mevcut.

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
    Konu Sahibi

bazıları usb girişini görmeseler 4S zannederler

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hepsini. Markette programlar mevcut.

4 yöntemle yazdırabiliriz;
1. Bluetoothla
2. Wlan kullanarak
3. Usb kablosuyla
4. Hafıza kartını bilgisayara takarak

- - - Eklendi - - -

biz opera mobile deriz sen safari dersin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bazıları usb girişini görmeseler 4S zannederler

- - - Eklendi - - -

4 yöntemle yazdırabiliriz;
1. Bluetoothla
2. Wlan kullanarak
3. Usb kablosuyla
4. Hafıza kartını bilgisayara takarak

- - - Eklendi - - -

biz opera mobile deriz sen safari dersin

evet. Ve o üsttekileri neden yazdın

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt