Lumia 920 Windows Phone 8 Unboxing TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Windows Phone 8 Unboxing TÜRKÇE
Kutusunu açıyor ben izlemeden eklim dedim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920'yi Türkçe görmek olağanüstü bir şey:aha:
Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler :smdance:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
sagolasin..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
teşekkürler,incelemeyi yapan eleman 21 kasımda lansman olacağı haberini veren eleman bu arada.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
Bende dediğim gibi ekledikten sonra izledim ama çok detaylı geçmemiş yüzeysel bir geçiş olmuş
ama türkçe anlatan birininden veya türkçe menünülü bir lumia görmek güzel açıkçası

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen çok güzel :) Nokia Bilen Göz fena olmuş yalnız :ehe

windowstelefon

windowstelefon

Üye
21 Kasım haberinin kaynağı olan Daron Bey'den harika bir çalışma olmuş ;)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Şu pc ye geceyim o zaman izlerim.

hidayet02

hidayet02

Üye
Teşekkürler. İncelemeyi Yapan Adam, Microsoft Regional Director Yani Bölge Müdürü Gibi Bişey:) Bide Nokia Developer Champion'muş:)

Biraz Merak Ettim ve Google Amcaya Sordum;

Daron Yöndem;

İstanbul Erkek Lisesi’nden 2003 yılında mezun oldu ve DEVELOAD Yazılım ve Tasarım ( ) şirketini kurdu. Daron Yöndem şu an Portsmouth Üniversitesi'nde Strategic Business Information Technologies alanında yüksek lisans eğitimine devam ediyor. MCT, MCPD, MCITP, MCTS, MCSD, MCAD, MCDBA, MCP, ACP ve ICSD ünvanlarına sahip olan Daron Yöndem Türkiye'nin ilk Silverlight ve Expression Studio eğitimini Microsoft Türkiye organizasyonu ile verdi.

Daron Yöndem'in Microsoft ASP.NET resmi sitesi, Microsoft Coding4fun, yazgelistir.com, PC World Türkiye ve PC Extra Türkiye'de çok sayıda makalesi yayınlanmıştır. En geniş Türkçe kaynak olma özelliği taşıyan Pusula Yayıncılık’tan çıkan ASP.NET AJAX kitabının yazarı Daron Yöndem halihazırda PCnet dergisinde AJAX, Expression Web, Expression Blend, Expression Design ve Silverlight yazıları yazmakta, nedirtv?com WPF/Silverlight ve VB.NET editörlüğü yapmaktadır.

Kişisel bloğu adresi üzerinden İngilizce ve Türkçe makaleler yayınlamaktadır.

Bu Arada Windows Phone 7 İle Alakalı Onlarca Tanıtıcı Makalesi Bulunuyor.

Helal Vallahi:)

Placebo-

Placebo-

Üye
Güle güle diyen dilini yerim senin. :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu cihazin bootloader kilidi acik:(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefonu türkçe olarak görmek duygulandırdı beni:agla

nanotex

nanotex

Üye
Oha heyecanlandım resmen :D ama 21 inde gelmesin ya çok geç ben ayın 6sında istiyorum :(

sasasahamza

Üye
beyler konu açmak iştemiyorum acil yardım edin noluur

2 gündür bilgisayarım açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu. 2 işlemcim var. 4 girış var. İşlemcinin bi tanesının yerinı değiştirdım acıldı ama yer değiştirdiğim işlemciyi algılamadı. Açıldı ama cook yavaş.. Eski yerine takıyorum gene bilgisayar acılmıyor. Diğer girişlere denicem. Nolur yardım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
zaten ay sonu gelirse nerde satılıyor kim ucuz veriyor bir incelemeleri görelim derken 2013 e gireriz zaman su gibi malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt