Iphone 3gs alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Iphone 3gs alınır mı?
şu an kullandığım telefonum nokia c6-01 özellikleri yeterli fakat bende iphone merakı var biraz :) 4 ve 4s de alınacak telefon değil 3gs alınası bir telefon mu? ben arayüzü dinamik bir telefon istiyorum 3gs tavsiye edermisiniz birde ios6 yükleyebilirmiyim 3gs ye?

zappinger

Üye
o fiyata daha iyileri alınır

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
wonder.

kimse kasıyo filan demesin kullandım.701,603 C6 01 Hepsinden ustun.oyun performansı iphone ile eş değer
ben birazcık samsung düşmanıyımdır da :) kullananlara saygım var fakat bana ters :)

zappinger

Üye
ace2 mesela çift çekirdek jellybean + mali400

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Apple işletim sistemi ve merakın için alınabilir.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
motorola atrix ;)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bu Saatten Sonra Alinmaaaz ..

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ios 6 alıyor ama artık son güncelleme yani symbian almak gibi bişey

zaza

zaza

Üye
ios 6 alıyor ama artık son güncelleme yani symbian almak gibi bişey

En az 2 sene tüm uygulamaları destekler ios 6 dan yüksek sürüm isteyecek uygulama 2 sene de çıkar mı? Zaten bir cihaz ortalama 2 sene kullanılıyor ömürlük kullanan gördünüz mü? Halen sıfır satılırken o cihazın gideri olmasa millet almaz. Hem symbian o kadar düşmesine rağmen hala elini ayağını çekmeyenler var. Bu cihaza mı laf ediyorsunuz? Bazı üstün android cihazlar şuan iPhone 3Gs kadar stabil değil ayrıca uygulamalarda sorun yaşatmıyor android gibi.

meryem1995

Üye
bende 3gs almayi cok dusunmustm marka takintm yuzunden ama iyice dusunerek ayni fiyata cok daha iyilerinde(ace 2) karar kildm

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
valla iphone 3gs ile ace 2 kıyaslanamaz bile onu söyliyeyim.
wonderda tartışılır ama birçok kişi wonder demişti başka bir konuda

zaza

zaza

Üye
Uygulama manyağı iseniz iPhone alacaksınız. Çünkü android'de bazen sorun oluyor misal Ben HTC Sensation Xl kullanıyordum. Fifa 12 ses dosyalarında sorun vardı. Ayrıca android markette fifa 12 benim cihaz için uygun değil diye indirilmiyordu. Gta 3 ise oyunda donarak telefonu resetliyordu. Ama hızı, kamerası süperdi.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
evet telefon çeşitliliği yüzünden öyle sorunlar oluyor.
ancak iphone 3gs artık alıncak bir telefon değil çok eskidi artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt