Ya android olmasaydı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Symbianize

Symbianize

Üye
300 liralık android mi ? O damacana plastiği 300 liralık androiddrn iyi

- - - Eklendi - - -

300 liralık android mi ? O damacana plastiği 300 liralık androiddrn iyi

cengizba

cengizba

Üye
wp alırdım ama android olmasaydı bu kadar rekabet olmazdı ve wp olan teller bu kadar gelişmezdi diye düşünüyorum. rekabet iyidir :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kardeşim senin derdin ne Allah aşkına?:DAndroid'e geçebiliyorsan geç.Şu an jelly bean oldukça mükemmel bir sistem.(gb veya ics değil , sadece jb.ics'nin şeklini beğeniyordum bu da büyük ölçüde jb ile aynı kaldı)Yani paran varsa durma.Ama Android olmasaydı da şu gerçekki symbian da symbian giderdik.Güçlü bir tarayıcı performansı göremeyebilirdik.Ya da çok ram yiyen bir sistem.Nasıl düşünülürse artık...

erko merko

erko merko

Üye
Symbian'a devam ederdim sanırım

Yunkaai

Yunkaai

Üye
300 tl ye android var o fiyata bana wp,ios onerde aliyim

abi 300 liralık androidi beğenmiyolar.

ben 300 liralık android kullanıyorum.Shiftinden tut nova sına kadar her oyunu oynuyorum.İnternet hızı sizin 450 500 e alacagınız nokialardanda daha iyi.

Nokia 500 yada 5800 filan alacagıma pazardan 1 tl ye oyuncak telefon alırım daha iyi

MoonLife01

MoonLife01

Üye
n8 aldığımda 1400liraydı, 400-500 liralık bir android cihazın açtığı oyunları veya uygulamaları n8 açtı mı şimdye kadar :) ?

Kardeşim bu durumu bende yaşadım bu c7e 900 lira para bayıldım birşey varmışkı bir akrabam xperia mini aldı benden sonra adam mılleıtn fotusnu cekıyor (yaşlatıyor,zombi yapyıor kesiyor biciyor herkes eglenırken ortamda bana diyolar sen 900 lira verıdn telefona bunları yapabılıoynmu dedıler ben kafamı cok vurdum ) cok şukur 700 tlye bıraktım kazık yemeden elden telefoncular 300-400 lira veriyordu dedim o fiyata satarsam kafayı yerim dedim sonunda cok şukur kurtuldum xperia neo vm herşeyim benım her haltı yıyorum süper bir cihaz yani cok üzülme olan olmuş hayırlısı bundan sonrakı hayatında secimini daha iyi yaparsın.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Galaxy Ace daha temple run tarzı oyunlarda, hatta facebookta, menüde bile takılabiliyorken millet neler neler yazmış :D
Gören de ace alınca S2 S3 lere gerek kalmıyor sanacak :D Kullanmasam yutardım :)

Android olmasa da Symbian kullanırdım, şuan Galaxy S im de var ama halen C6-01 i kullanmaya devam ediyorum. Vaktinde Symbian ı kullanabilmiş olanlar rahatlık sağladığı şeyleri bilir. Alışmışım şuan Galaxy S JB ile bile ihtiyaçlarıma tam ilaç olamıyor. Dün 300 mb lık rar dosyasını açmaya çalışırken kanser olacaktım. 45 dkda açamadı sinirden kapattım. Elimdeki Galaxy mini falan olsa duman tütene kadar beklerdik herhalde :S
Benim kullanım şeklime uymuyor uyamıyor bu sistem. Uyana kadar da iyi veya kötü s60 ı bile kullanmaya devam edebilirim. ios u çok kullanmamış olsam da (ki yine de baya kurcalamışlığım vardır) onun da bana hitap etmediğini biliyorum. Wp yi kullanmadım ama işimi görecek mi bilemiyorum.
Herkes kullanım şekline göre tercih etmeli. Millet kullanım şeklini telefona göre belirler olmuş artık.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Galaxy Ace daha temple run tarzı oyunlarda, hatta facebookta, menüde bile takılabiliyorken millet neler neler yazmış :D
Gören de ace alınca S2 S3 lere gerek kalmıyor sanacak :D Kullanmasam yutardım :)

Android olmasa da Symbian kullanırdım, şuan Galaxy S im de var ama halen C6-01 i kullanmaya devam ediyorum. Vaktinde Symbian ı kullanabilmiş olanlar rahatlık sağladığı şeyleri bilir. Alışmışım şuan Galaxy S JB ile bile ihtiyaçlarıma tam ilaç olamıyor. Dün 300 mb lık rar dosyasını açmaya çalışırken kanser olacaktım. 45 dkda açamadı sinirden kapattım. Elimdeki Galaxy mini falan olsa duman tütene kadar beklerdik herhalde :S
Benim kullanım şeklime uymuyor uyamıyor bu sistem. Uyana kadar da iyi veya kötü s60 ı bile kullanmaya devam edebilirim. ios u çok kullanmamış olsam da (ki yine de baya kurcalamışlığım vardır) onun da bana hitap etmediğini biliyorum. Wp yi kullanmadım ama işimi görecek mi bilemiyorum.
Herkes kullanım şekline göre tercih etmeli. Millet kullanım şeklini telefona göre belirler olmuş artık.

s i bana gönder :D

Metin MF

Metin MF

Üye
bada alırdım.

enterneoll

enterneoll

Üye
Nokia hariç bir akıllı tel alırdım mesela bende i8910 var symbian s60v5 veya vivaz veya akıllı telefon kullanmazdım.

PriZm

PriZm

Üye

Kullanamıyorsan ne yapalım :zzz: o kadar anlatımda yaptık.rar dosyalarını açmak icin es file manager kullan.
:ehe:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Kullanamıyorsan ne yapalım :zzz: o kadar anlatımda yaptık.rar dosyalarını açmak icin es file manager kullan.

:ehe:

Root explorerla denedim ve bıraktım ne hali varsa görsün dedim :D

Ali kullanamıyorsun diyorsun da root explorerda arka plaba atıp tekrar açıyorum taa ana dizinde buluyorum. Ayarlarda geliştiricide arkaya atıyorum geri dönünce wifi de buluyorum :s tarayıcıda sayfa yüklenirken bırakıyorum geri dönünce baştan başlıyor :s

Smart task bar diyeceksin, kastırıyor makineyi.

PriZm

PriZm

Üye

Root explorerla denedim ve bıraktım ne hali varsa görsün dedim :D

Ali kullanamıyorsun diyorsun da root explorerda arka plaba atıp tekrar açıyorum taa ana dizinde buluyorum. Ayarlarda geliştiricide arkaya atıyorum geri dönünce wifi de buluyorum :s tarayıcıda sayfa yüklenirken bırakıyorum geri dönünce baştan başlıyor :s

Smart task bar diyeceksin, kastırıyor makineyi.
sen bi ara çanakkale ye gelsene senin telefonu adam edeyim bi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt