Trance Toggle Pack by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Gittikçe bu işte ustalaşıyorsun abi.Madem widget yapmak kolay neden millet 2 ayda bir widget yapıyor onu anlamıyorum :hmmm
Bu arada wi-fi widgetının yan tarafıda şeffaf değil.işte bu daha iyi ;)

hala tam usta olamadım mı yani :ağlarım: walla kardeşim şöle tarif edeyim sana ikonları hazırlamam 15 dk kamı alıyo 10 dk kada paketleme yapıyom 5 dk kada tele atıp önizleme alıyom :) senin anlıcan yarım saatte bi set çıkartıvereyim ben sana :) benim bu kadar zamanımı alıyo ama bazen bazı widgetlerde sorun çıkıyo tekrar düzenleme yapıyorum o zaman biraz daha uzuyor zaman en fazla oluvereceği 1 saat yani. orasını bilmem neden çıkartmıyolar ben canım sıkıldımı bi set yapam bari diom geçiyom başına yarım saatte tamamdır :) mesela az önce müzik widgeti yaptım 20 dk kada bitti ama arkaplanda sorun çıktı bida düzenleme yapacam o kısmı :)

tempestshine

tempestshine

Üye

hala tam usta olamadım mı yani :ağlarım: walla kardeşim şöle tarif edeyim sana ikonları hazırlamam 15 dk kamı alıyo 10 dk kada paketleme yapıyom 5 dk kada tele atıp önizleme alıyom :) senin anlıcan yarım saatte bi set çıkartıvereyim ben sana :) benim bu kadar zamanımı alıyo ama bazen bazı widgetlerde sorun çıkıyo tekrar düzenleme yapıyorum o zaman biraz daha uzuyor zaman en fazla oluvereceği 1 saat yani. orasını bilmem neden çıkartmıyolar ben canım sıkıldımı bi set yapam bari diom geçiyom başına yarım saatte tamamdır :) mesela az önce müzik widgeti yaptım 20 dk kada bitti ama arkaplanda sorun çıktı bida düzenleme yapacam o kısmı :)

senin kadar çok widget yapan yok.gerçekten de 2 ayda bir yapıyorlar.belkide sıkılmışlardır :hmmm tabi sen daha yenisin.bu arada Halis mod olmuş

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

senin kadar çok widget yapan yok.gerçekten de 2 ayda bir yapıyorlar.belkide sıkılmışlardır :hmmm tabi sen daha yenisin.bu arada Halis mod olmuş

bi süre sonra sende sıkılır azaltırsın dion yani :kop: beni o sıkmazda telefonun şarjı zırt pırt bitmeye başladı ona canım çok sıkılıyo sürekli şarj etmeyi istemiyom önceden 3-4 gün giderdi şimdi nerdeyse günübirlik takıyom :) hadi ya halis te mod oldu demek iyi hep tanıdıklarımız mod oluyo yabancıya gitmiyo :D ama o fazla girmiyo foruma yada giriyo fazla yorum olayına girmiyo :) bana da geldi teklif :) şimdilik erteledik bakalım belki bahar aylarında teste çıkarım :D

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
nasıl yüklerim anlatırmısınız ilk defa yapıcam telefon hackli

jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygımızı sunarak sadece kızı alıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yüklerim anlatırmısınız ilk defa yapıcam telefon hackli

öncelikle modlama bölümüne girip joshlog avkon2 modunu telefona uygulman gerekir daha sonra buradan indirdiğin mif leri e/resource/apps içerisine kopyalayacaksın deiştirilsinmi sorusuna ewet dieceksin sonra telefonu açıp kapat yeni widgetlerin hazır :oke:

- - - Eklendi - - -

emeğe saygımızı sunarak sadece kızı alıyoruz ve yolumuza devam ediyoruz

rica ederim kardeş ama kızı da almadan sen bence yalnız dewam et yoluna :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt