Galaxy S3 Oyunları (Hepsi Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ege009

ege009

Üye
Arkadasim Asphalt 7 ve Modern Combat 3 oyunu samsung apps te bedavadir. Bide N.O.V.A 3 oyunun bulursan cok sevinirm +replere bogucam

sarp59

Üye
4.1.1 nerden yuklicez.cihaz güncelleme yaptım ama halen 4.0.4

zero12

zero12

Üye
gta 3 sd dosyası lzm kardeşim koyarsan cok sevinirim. :(

Edit: S3 ile uyumlu apk+sd dosyasını buldum sorunsuz bir şekilde oynuyorum isteyen olursa upload edebilirim. v1.3'tür.

geneluye

geneluye

Üye
note 2 açar mı

SilentOne

SilentOne

Üye
sonra fruit ninja serisi tample run serisi bad piggers dead zombie aspalt 6 ve 7 batak

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
9 mm oyununu sayende kurdum çok teşekkür ederim ;)

muhittinkerelti

Üye
eyvallh kardes saol

ferhat karaman

ferhat karaman

Üye
sagol sagol sagol

extra24

Üye
9mm kuran arkadaş dosyaları wifi ilemi çektin

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
hocam bunları yuklemek için telin root olması gerek mi

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
9mm kuran arkadaş dosyaları wifi ilemi çektin

wifi den değil 3g internet paketim var oradan çektim :ehe yalnız oyuna girerken internetin açık olması gerekiyor ; oyun lisans kontrolü yaptıktan sonra interneti kapatıp oyuna devam edebilirsiniz ;)

shadowning

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim Asphalt 7 ve Modern Combat 3 oyunu samsung apps te bedavadir. Bide N.O.V.A 3 oyunun bulursan cok sevinirm +replere bogucam

Kardesim o iki oyun samsung appste bedava ama free promotion yaziyor ve nnm s3 te calistirmadi.Nova 3 e gelince daha calisan bir nova 3 bulamadim buldugum an upload edicem...

- - - Eklendi - - -

4.1.1 nerden yuklicez.cihaz güncelleme yaptım ama halen 4.0.4

Samsung kiesten veya Ota yolu ile yukleyebilirsin...

- - - Eklendi - - -

Edit: S3 ile uyumlu apk+sd dosyasını buldum sorunsuz bir şekilde oynuyorum isteyen olursa upload edebilirim. v1.3'tür.

Tesellurler ama sadece apk dosyalarini paylasiyorum...

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler ama sadece apk dosyalarini paylasiyorum...

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler ama sadece apk dosyalarini paylasiyorum...

- - - Eklendi - - -

Bilemiyorum ama sen yinede bi dene

- - - Eklendi - - -

eyvallh kardes saol

Onemli degil...

- - - Eklendi - - -

sagol sagol sagol

Onemli degil

- - - Eklendi - - -

9 mm oyununu sayende kurdum çok teşekkür ederim ;)

Onemli degil

- - - Eklendi - - -

sonra fruit ninja serisi tample run serisi bad piggers dead zombie aspalt 6 ve 7 batak

Bunlar istediklerin oyunlar galba bulunca upload ederim...

sever1

sever1

Üye
kardeş oyun sayısını boş olduğunda arttırırsan cok daha iyi olur.birde büyük boyutlu oyunların yanında eğlenceli küçük oyunlarda olsa cok güzel olur ,bu arada teşkkür ederim paylaşımların için:good:

psyko91

Üye
galaxy note 10.1 için hangi apk yı kurduysam ya cihazla uyumlu değil yada lisans hatası veriyor oyunlar..cihazım root lu ve android versiyonum da 4.0.4.yardımcı olabilecek varmı? :s

shadowning

Üye
    Konu Sahibi
kardeş oyun sayısını boş olduğunda arttırırsan cok daha iyi olur.birde büyük boyutlu oyunların yanında eğlenceli küçük oyunlarda olsa cok güzel olur ,bu arada teşkkür ederim paylaşımların için:good:

Cok fazla vaktim olmadigindan ve oyunlarin boyutu buyuk oldugundan denemem biraz zaman aliyor haliyle.Ve suanda evde degilim eve gidince oyunlarin sayisini mutlaka artiricam

- - - Eklendi - - -

galaxy note 10.1 için hangi apk yı kurduysam ya cihazla uyumlu değil yada lisans hatası veriyor oyunlar..cihazım root lu ve android versiyonum da 4.0.4.yardımcı olabilecek varmı? :s

Cihazina uygun cozunurlukte oyunlar bulursan sorun kalmaz...

tsumami

tsumami

Üye
Oyunlarin lisans sorunlarini nasil cozebilirim?

superben

superben

Üye

Usta bi zahmet yükleyebilirsen çok iyi olur.

maddock

Üye
Teşekkürler.

Üst Alt