hocam bunları yuklemek için telin root olması gerek mi
9mm kuran arkadaş dosyaları wifi ilemi çektin
yalnız oyuna girerken internetin açık olması gerekiyor ; oyun lisans kontrolü yaptıktan sonra interneti kapatıp oyuna devam edebilirsiniz Arkadasim Asphalt 7 ve Modern Combat 3 oyunu samsung apps te bedavadir. Bide N.O.V.A 3 oyunun bulursan cok sevinirm +replere bogucam
4.1.1 nerden yuklicez.cihaz güncelleme yaptım ama halen 4.0.4
gta 3 sd dosyası lzm kardeşim koyarsan cok sevinirim.
Edit: S3 ile uyumlu apk+sd dosyasını buldum sorunsuz bir şekilde oynuyorum isteyen olursa upload edebilirim. v1.3'tür.
Edit: S3 ile uyumlu apk+sd dosyasını buldum sorunsuz bir şekilde oynuyorum isteyen olursa upload edebilirim. v1.3'tür.
note 2 açar mı
eyvallh kardes saol
sagol sagol sagol
9 mm oyununu sayende kurdum çok teşekkür ederim![]()
sonra fruit ninja serisi tample run serisi bad piggers dead zombie aspalt 6 ve 7 batak
kardeş oyun sayısını boş olduğunda arttırırsan cok daha iyi olur.birde büyük boyutlu oyunların yanında eğlenceli küçük oyunlarda olsa cok güzel olur ,bu arada teşkkür ederim paylaşımların için![]()
galaxy note 10.1 için hangi apk yı kurduysam ya cihazla uyumlu değil yada lisans hatası veriyor oyunlar..cihazım root lu ve android versiyonum da 4.0.4.yardımcı olabilecek varmı?![]()
Teşekkürler.