Burger Kingi neden seviyonuz?

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
ismail birer tane mayonez ketçap ücretsiz diğer soslar ve ekstra ketçap mayonez 25 krş kardeşim.
birde soğan halkasının yanında da 2 tane bedava sos veya ketçap vs hakkın var unutma :)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Beyinli Adam

Beyinli Adam

Üye

Belki ilden ile bile değişiyor olabilir. Ama ketçap ve mayonez verildiğinde 25 kuruş gibi bişey ekliyorlar haberiniz ola :oke:

2 tane ücretsiz ketçap,mayonez veya sos alma şansı var diye biliyorum. tabi yerine göre değişiyor olabilir :ehe
not: 3 gün önce gittim 2 tane sarımsaklı mayonez beleşe aldım
:pro:

cukuleaks

Üye
2 tane ücretsiz ketçap,mayonez veya sos alma şansı var diye biliyorum. tabi yerine göre değişiyor olabilir :ehe
not: 3 gün önce gittim 2 tane sarımsaklı mayonez beleşe aldım
:pro:

haa ozaman başka. Ben gittiğimde 4 ketçap 2 mayonez 3 acılı sos alıyorum :ehe

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
:naughty:

androidbook

Üye
    Konu Sahibi
:oley:

Beyinli Adam

Beyinli Adam

Üye
iştahıma burger getirdiniz la :ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
Yeşilköyde ki(Atatürk) burger ve sbarroya ortak olunsa para çuvalla gelir diyeceğim de,mado daha fazla gideni vardı:D

DaNq3rB0y2

Üye
çok güzel yapıyorlar

androidbook

Üye
    Konu Sahibi
Ortah olak ozaman ne duruyuuk:)

maxirabit

maxirabit

Üye
Yeri'ne,il'ine,ilçesi'ne,Şehri'ne göre hatta caddesi'ne göre değişiyor fiyat ve menüler bazı yerlerde ucuz bile olabiliyor bazı yerlerde 2 katı bile oluyor:) Sabit bir fiyatı yok yani:)
Bu arada ismail sen 4 ketçap demişsinde menüde 1 mayonez,1 ketçap hakkın olur yani 4 menü alsan başka:D

cukuleaks

Üye
Yeri'ne,il'ine,ilçesi'ne,Şehri'ne göre hatta caddesi'ne göre değişiyor fiyat ve menüler bazı yerlerde ucuz bile olabiliyor bazı yerlerde 2 katı bile oluyor:) Sabit bir fiyatı yok yani:)
Bu arada ismail sen 4 ketçap demişsinde menüde 1 mayonez,1 ketçap hakkın olur yani 4 menü alsan başka:D
Ek olarak alıyorum :D

Mert

Mert

Üye
Kasiyer ablalarla sohbet edip 2 avuç ketçap mayonez alabiliyorum :ehe Çikolatalı suflesi çok iyi. Steakhouse'u saymıyorum. Ve son olarak king chicken 4.95 :D

doctorrr

doctorrr

Üye
ben o ortamlara girmiyorum esnaf lokantalarına girmek onlarla goygoyun dibine vurmak ve tabikide ev yemekleri gibisi yook...

Revengeful

Emekli Yönetici
Sırf bir tane kasiyer için özellikle giderdim Kızılaydaki bir şubeye :ehe

Neyse şimdi bir triple whopper, double whopper söyledim. Yan ürünleride mega boy olarak seçtim. Sosları rastgele seçtim. Çünkü evde acı sos, ketçap, mayonez, buffalo sos, hardal var. Onları sıkıp yemek daha iyi

doctorrr

doctorrr

Üye
ya hafız tek varoş ben miyim ya esnaf lokantalında takılan yok mu?

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
yok :kop:

doctorrr

doctorrr

Üye
bi' ümit ustam var heheeeyt :pro2:

Üst Alt