Androidden Anlayanlar Bir Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justlook78

Üye
    Konu Sahibi
Androidden Anlayanlar Bir Bakın
Teknosadan bu tableti aldım.
Android sürümü 2.3.3 bunu yükseltmem mümkünmüdür?
Not: Bende kablosuz internet yok o yüzden gereken programları apk formatında intenertten bulmam lazım. Tablet içindeki ayarlar bölümünden yükseltemiyorum.

Not2: Tabletle ilgili sorularınız varsa buradan sorabilirsiniz.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşım kablosuz internet yoksa üzgünüm sende wifi yok demekki progrmla felan çözülmez üzgünüm ve androdi custom rom olarak yükseltebilirsin

justlook78

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım kablosuz internet yoksa üzgünüm sende wifi yok demekki progrmla felan çözülmez üzgünüm ve androdi custom rom olarak yükseltebilirsin
Hocam wifi ye gerek yok sen bana olayın nasıl olacağını anlatacaksın ben pcm den indireceğim dosyaları daha sonra tablete atıp sorunumu çözeceğim ben oyunları falan tablete bu şekilde yüklüyorum.

navti

navti

Üye
1.güncelleme işlemini apk ile yapamazsın...
2.kablosuz zorunlu değil otg(usb) kablosu için ethernet kablosu satılır(usb-ethernet) onu kullanabilirsin...
:oke: :oke: :oke:
Ayrıca tabletler için genelde ara sürüm çıkmaz 2.3 ten büyük ihtimal 4.0a geçer.

ugur1000

ugur1000

Üye
eğer sitesinde verilmişse güncellemeyi pc den sdkarta at açılırken ses açma filan mıydı o düğmelere aynı anda bas orda apply update from sd var ordan güncellem tam emin değilim ama böle markalarda öle oluyor polypadlerde böle mesala zaten markalar genelde ayarlardaki olan güncelleme kısmından güncelleme yaptırmıyo :D illa zor iş :D ayrıca bu güncellemeyi yapınca dosyalar ve uygulamalar gidecek ama güncellemeni tavsiye etmem çünkü senin cihaz tek çekirdekli yani kasabilir 4.0 a filan güncellersen

justlook78

Üye
    Konu Sahibi
eğer sitesinde verilmişse güncellemeyi pc den sdkarta at açılırken ses açma filan mıydı o düğmelere aynı anda bas orda apply update from sd var ordan güncellem tam emin değilim ama böle markalarda öle oluyor polypadlerde böle mesala zaten markalar genelde ayarlardaki olan güncelleme kısmından güncelleme yaptırmıyo :D illa zor iş :D ayrıca bu güncellemeyi yapınca dosyalar ve uygulamalar gidecek ama güncellemeni tavsiye etmem çünkü senin cihaz tek çekirdekli yani kasabilir 4.0 a filan güncellersen

bilgi için sağol artık düşünmüyorum güncellemeyi saol.

Superfan

Superfan

Üye
Hocam wifi ye gerek yok sen bana olayın nasıl olacağını anlatacaksın ben pcm den indireceğim dosyaları daha sonra tablete atıp sorunumu çözeceğim ben oyunları falan tablete bu şekilde yüklüyorum.

O işler öyle yürüse..Daha sana ne yapacağını anlatsak ağlarsın :kop2:

O tablete uygun bir root yöntemi araştırıp bulacaksın.Onu uygulayacaksın.Ama dikkatli olmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt