Ya android olmasaydı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

dostum sana nokiayi savunmadimki lütfen.hemen celallenme. nokianij son cihazları senin belirttiğin aralıkta ve en iyileridir aslında. symbian zaten uzun süre önceden belliydi sonu hatayı biz yaptık şimdide nokiaya suç bulmayalim. bizim elimizdeki aletler aynı fiyattaki diğer cihazlardan daha hizli. oyun yok sadece. ayrıca başkalarına da fırsat veriyorsun.
ben sana sinirlenmedim yanlış anlama bu gün ki olaya sinirlendim sadece... ama nokiayı almamızın nedeni de sürekli destek verecekler diye aldık adamlar desteği çektiler telefondan şimdi suç bizde mi oldu ki :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ya Symbian ..

Yada Windows Phone .. =]

aleranol

aleranol

Üye
ben sana sinirlenmedim yanlış anlama bu gün ki olaya sinirlendim sadece... ama nokiayı almamızın nedeni de sürekli destek verecekler diye aldık adamlar desteği çektiler telefondan şimdi suç bizde mi oldu ki :(

herkes hata yapar. zaten çoğu kişide yaptı. ama eğer android ile baslasaydim bu işlere şahsen su an cok deli fan olurdum herhalde. bazıları böyle çünkü örnekleri var. en azından objektif kalınıyor. ha ben androide gecicem çünkü aradiklarim not2 de var. ama 1 kısmı lumiada olsa.çoktan gecerdim. ya bu zaten uzun uzadıya tartisilabilcek bir konu

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Birbirinize cevap vermenize gerek yok :polis:

61semih

61semih

Üye
ip 4 veya 4s ile dolaşıyor olurdum şu anda

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Wp yada ios

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Symbian alırdım gene ancak şuandan itibaren düşünürsek symbian değil de Bada falan alırdım herhalde. Apple ürünlerini gereksiz pahalı bulduğum ve markayı sevmediğim için almazdım. Bi de şu da var ki Android olmasaydı diğer işletim sistemleri kendilerini şuanki kadar geliştirirmiydi diye de sormak lazım benim buna cevabım hayır.

Kerim.

Kerim.

Üye
İos ta bildigim kadariyla sistemle ugrasilacak bir sey yok.ben biraz telefonu kurcalamak isterim yani.bu tuzden wp diyorum.wp de custom rom varmis galiba

droidçi

droidçi

Üye
hala 6300 kulanıyor olurdum heralde meydan boşken at koşturan çok olurdu bkz:nokia apple naptı akıllı tel dönemini başlattı ve android olmasaydı ne apple kendini bu kadar geliştirirdi nede wp şuan ki bulunmaz hint kumaşı edasına bürünürdü

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Android olmasa her türlü İOS alırdım ki alıcaktım zaten de S III beni cezbetti android aldım hiç de pişman değilim :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Nokia dışında her türlü cihaza geçerdim... 400-500 liralık bir anrdoid telefon bile 1.400 tl ye aldığımız bir nokia cihazı geride bırakıyor yazık ya..!

Kardeş seni fena kandırmışlar :ehe

Galaxy y'nin nokia 701den ne gibi üstünlükleri var merak ettim..
Veya daha da ileri gidersek 1400tl değil ama o civarlarda olan nokia lumia 920den ne gibi üstünlüğü var?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
920 değil de 820 olsun. 400-500 tl ye de ace-mini2 falan... Eee neresi üstün??

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

Kardeş seni fena kandırmışlar :ehe

Galaxy y'nin nokia 701den ne gibi üstünlükleri var merak ettim..
Veya daha da ileri gidersek 1400tl değil ama o civarlarda olan nokia lumia 920den ne gibi üstünlüğü var?

n8 aldığımda 1400liraydı, 400-500 liralık bir android cihazın açtığı oyunları veya uygulamaları n8 açtı mı şimdye kadar :) ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 çıktığında tavsiye edilen satış fiyatı 999 tl idi,ben nokai shop dan 1020 tl ye 10 taksitle aldım,sen neden %40 daha fazla para vermişsinki.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
N8 ilk çıktığında 1400 tl idi türkiyeye geldiğinde daha sonra fiyatını normal seviyeye çektiler.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
windows phone var ios var seçenek çok yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt